Голямата развръзка на Ергенът тази...

Последните два епизода ще бъдат излъчени тази и утре...

Държавният секретар на САЩ свири на...

На китара в бар в Киев свири държавният секретар на САЩ...

Явор Бахаров обикаля горите самотен

отпечатай новината

27.08.2012 13:15 | Видян 1805 пъти

Явор Бахаров обикаля горите самотен

Младата звезда от "Стъклен дом" Явор Бахаров отново остана сам и теши мъката си в света на хипарите.Къдрокоското замина за Батак, където посети хипи фестивал на язовир Голям Беглик.Той бе абсолютно сам и призна, че няма приятелка след раздялата си с Луиза Григорова.Сред природата Явор търсел спокойствие и преосмислял живота си.

Събитията на "Децата на слънцето", както наричат хипитата, акцентират на  правенето на любов и върху мира.Също както през 60-те години в Уудсток и нашите младежи бяха облечени в шарени дрехи и размятаха дълги коси.По-малкият от братята Бахарови обожава  електронната музика, но този път дръзна да разруши стереотипа и мирогледа си, присъединявайки се към хипарите.

Сред природата и тишината той слушал само китарите на участниците, а после споделил, че преживяването го накарало да се почувства страхотно. Явор допълнил, че обожава да се излежава на зелена поляна и да слуша тишината. Няколко дни, след като се завърна от Родопите, бившият на Луиза Григорова отправи послание от своя страна във Фейсбук.

"Правете хипи фестивали, а не войни! Бъдете добри", написа апела си актьорът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !