Продуцент спря новата песен на Мара...

Ненчо Касъмов спря новия клип на Мария заради бившата си...

Аз вярвам в Бог, не е белобрад...

Едно от известните лица на рапа у нас - Венци Венц,...

Ивет и Симоне скоро ще вдигат сватба

отпечатай новината

27.08.2012 17:30 | Видян 3222 пъти

Ивет и Симоне скоро ще вдигат сватба

Ивет Лалова обяви намерението си съвсем скоро да се омъжи за италианския си колега Симоне Колио, с когото вече мислели и за дете. Двамата са заедно от близо 3 години, а през 2011-а българката се пренесе да живее в Риети при своя любим. Заради него тя смени и треньора си Коце Миланов с проф. Бономи, при когото се готви самият Симоне.

„Той ми показа един друг свят на атлетиката. Показа ми свят, в който можеш

да имаш семейство на пистата

да бъдеш на пистата с мъжа, когото обичаш. Наистина ми помогна много, защото ме подкрепи. Заобича ме в най-трудния момент от живота ми, когато счупих крака си – разказа в предаването „Зона спорт” Ивет Лалова. ­ Той нямаше представа, че мога да бягам 10,77 сек. и че изобщо някога ще мога да постигна този резултат.

Помага ми да довърша своя път в атлетиката. За него аз съм един голям шампион, който ще изгради кариерата си по прекрасен начин", каза европейската шампионка на 100 м.

Тя допълни, че все още не са определили дата за сватбата си. „Симоне изигра и играе огромна роля в моя живот. Затова и ще се омъжа за него. Това ще е много скоро", обяви щастливата Ивет и заяви, че двамата мислят вече и за наследник. „Сватбата е лесно нещо, обличаш роклята, отиваш пред олтара... и готово. Детенцето смятам, че ще дойде в правилния момент.

Защото не искам, а и ще страдам, ако не мога да бъда постоянно до него. Трябва да дойде в подходящия момент ­ обясни още Лалова. ­ Загубих прекалено много години в малки и големи контузии. Кариерата ми минава с такава скорост, че

виждайки Рио, виждам моя край

Късметлийка съм за това, че съм много запазена физически. През годините не съм имала много тежки тренировки, не съм изтезавана", допълни тя.

Ивет
разказа още за зловещата контузия, при която счупи и двете бедрени кости през юни 2005 г. , за дългия път по възстановяването и колебанията є дали ще съумее да се завърне на пистата. „Тези 10,77 сек. за мен в момента са една много голяма мотивация. Вярвам, че мога да ги достигна отново” завърши с оптимизъм Лалова.


източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !