Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Нешка Робева раздава призове на Балканските СПА награди

отпечатай новината

28.08.2012 12:00 | Видян 1921 пъти

Нешка Робева раздава призове на Балканските СПА награди

На 31 август 2012 г. в Художествената галерия „Владимир Димитров–Майстора„ в гр.Кюстендил ще се проведе официалната церемония по връчването на Балканските СПА награди.

Събитието се организира от Организация „СПА номинации”, Атлантическия клуб в България и Община Кюстендил. Инициативата е подкрепена от браншови организации, кметове на населени места и неправителствени организации пряко ангажирани с развитието на туризма.

Организаторите са подготвили едночасова церемония, а легендарната треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева ще връчи една от престижните награди.

Събитието предизвика голям интерес от страна на съседите ни и ще бъде подкрепено с присъствието на градоначалниците на номинираните балкански курорти. Присъствие са потвърдили и представители на дипломатическия корпус в България.

За престижните награди ще се състезават представители на 6 балкански държави – Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и България. От общо 68 кандидати международното жури допусна до финал 35 участника разпределени по пет в съответната категория:

СПА дестинация на Балканите


СПА хотел на Балканите

СПА център на Балканите

СПА продукт на Балканите

СПА мениджър на Балканите

Фирма за изграждане и оборудване на СПА


Очаква се особено oспорвана да е борбата в категориите СПА дестинация, където се състезават топ-дестинациите на Балканите Ковасна–Румъния, Берово-Македония, Белек–Турция, Врънячка баня-Сърбия и Хисаря-България.

Не по-малка ще е конкуренцията и в категория СПА хотел. Там кандидатите са само 5-звезди хотели, отговарящи на всички световни изисквания за СПА и намиращи се в СПА региони с термални извори.

Официалната церемония ще бъде под патронажа на г-н Петър Паунов, кмет на гр.Кюстендил, една от най-очарователните  СПА дестинации в България.

Водещи на тържествената вечер ще бъдат Емил Кирилов и очарователната Мис България 2006 Славена Вътова, която неотдавна донесе на България титлата Мис Интернешънъл Туризъм 2012. Със свои изпълнения вечерта ще се включи и популярното трио Тенорите.

Ексклузивен медиен партньор на Балканските Спа Награди е TV 7.  Церемонията ще бъде отразена от македонската телевизия Канал 5 и гръцката тв Антена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !