Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Хлапета се гаврят с хита на Графа

отпечатай новината

28.08.2012 16:30 | Видян 2110 пъти

Хлапета се гаврят с хита на Графа

Септември чука на вратата.Когото и да питате за тоталния летен хит у нас, отговорът неизменно ще е един - парчето "Дим да ме няма" на Графа, рапъра Бобо и бийтбоксърката Печенката.

Но песента, както всяко актуално нещо, привлича не само аплаузи - понякога отнася и подигравки.Какво се случва обаче, когато една гавра с "Дим да ме няма" става самостоятелен хит? Парадокс!

"Каварът" на парчето на Графа се казва "Динята я няма" и вече е събрал над двеста хиляди преслушвания в интернет.Като изпълнители на хумористичната песен са посочени Граха, Боба и Палачинката - алюзия с оригиналните имена на Графа и компания.Зеленчуковите певци обаче са само псевдоними на истинските изпълнители на гавъра - две момчета от Сливен. Миро, на 14 г. и Тони, студент в НБУ, толкова много слушали "Дим да ме няма", че им се сторило редно и наложително да направят пародия.

Звукът на парчето, което се е получило, в никакъв случай не е върхът на сладоледа. Инструменталът се чува що-годе добре, но вокалите са накъсани, заглушени и най-вече аматьорски.Напъните на младежите са смешни не само заради римите, които използват, но и заради акцента им - те дори не са се постарали да го скрият. Така вместо "динята" се чува "джинята" и прочее комични лингвистични изкривявания.

Факт е обаче, че "Динята я няма" се превърна в интернет хит в последните дни. Но нека не се заблуждаваме - това е само защото оригиналът на Графа, Бобо и Печенката стана мегахит. Пародията сама по себе си не е интересна.

източник:България Днес

ЧУЙТЕ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !