Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Николета искаше да стане фолкпевица, твърди Пайнера

отпечатай новината

29.08.2012 10:45 | Видян 5095 пъти

 Николета искаше да стане фолкпевица, твърди Пайнера

Изобщо не бил чувал слуха, че Асдис Ран щяла да стане фолкпевица, а още по-малко в неговата компания. Това заявява в новия брой на “ШОУ” Митко Димитров , собственик на най-голямото звукозаписно студио у нас “Пайнер”.

Истина било обаче, че Николета Лозанова имала такива планове и дори се стигнало до преговори с нея. В края на краищата предпочела друга кариера вместо певческата.

Според инженер Димитров е абсолютен мит това, че много от певиците проституирали и дори си имали тарифи за обслужване на богати мъже. На някое парти някой си казвал нещо и оттам тръгвали слуховете.

В договорите си всички негови звезди имали специална клауза, с която се задължавали да поддържат морала и имиджа си неопетнени. Самият Пайнер определя за най-големи звезди сред неговите хора в момента Преслава, Галена , Анелия , Джена, Илиян и Борис Дали .

Той признава, че се е случвало някой да се опита да “прескочи” фирмата и да направи самостоятелно участие и прибере всичките пари. Ако се разбере подобно нещо, наказанието на провинилия се е глоба в размер на троен хонорар.

 

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !