Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Шефка на хотел в Слънчев бряг заклана заради футболист

отпечатай новината

04.09.2012 09:30 | Видян 3851 пъти

Шефка на хотел в Слънчев бряг заклана заради футболист

Дни след като германски турист накълца на парчета приятеля си Хенри Щенберг в Бургас, поредното клане се случи в Слънчев бряг. Този път жертвата е 30-годишна жена, управителка на хотелския комплекс Гларус.

Мария Златанова била зверски прободена неколкократно с нож. Убита е близо до колата си. Злополучният автомобил е с варненска регистрация и бил управляван от 18-годишният Симеон Куминков от Несебър.

Констатирано е, че трупът на младата жена е с няколко прободни рани в дясната половина на тялото. Несебърлията също е ранен. Той е с порезни рани по дясната ръка и е настанен за лечение в бургаска болница, без опасност за живота. Драмата се е разиграла в неделя срещу понеделник, около 1,00 часа през нощта.

Симеон Кумников разказал, че докато приятелката му се качвала в автомобила от храстите се приближил непознат мъж, който нанесъл няколко удара с нож. 18-годишният й приятел се опитал да я защити, като също бил наранен, след което непознатият избягал от местопроизшествието.
Полицията обаче проверява и версията убийството да е станало след любовен скандал.
Проведени 2 огледа, иззети са веществени доказателства, издирени и разпитани са свидетели, проведена е аутопсия и са назначени множество експертизи по образуваното досъдебно производство.  

Малко по-късно стана ясно, че има задържан заподозрян за убийството на Златанова. По непотвърдена информация той е на 30-35 години и е бившият интимен приятел на Мария, който е бивш полицай, отстранен от работа заради участие в схема за фалшиви винетки. Тя обаче го зарязала и започнала връзка с 18-годишния футболист Симеон Куминков.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !