Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Милото окраде студентки

отпечатай новината

04.09.2012 12:45 | Видян 2115 пъти

Милото окраде студентки

Актьорът от "Седем часа разлика" Калин Сърменов съвсем се се вживял в ролята на мутра. В истинския живот новият директор на Сатиричния театър действа не по-различно от екранната и роля на Милото, научи "Всеки ден". Студентло от провинцията се оплакаха, че са били измамени от актьора и буквално обрани. Сумите са незначителни за бизнесмен като него, но досега големи младите хора, разказват девойките.

Едната от тях е от Пловдив и преди по-малко от месец се запознала лично със Сърменов в ролята му на наемодател на мини квартира в центъра на София. Девойката, която била последна година „Връзки с обществеността" в Журналистическия факултет, си търсела квартира близо до СУ. Неин познат я свързал с актьора, който давал стая в малко жилище на булевард "Патриарх Евтимий". Наемът бил 400 лева. Момичето се съгласило и Сърменов й предложил да не сключват договор, защото било излишна формалност. Пловдивчанката веднага се навила, защото била респектирана от славата на актьора, когото "познавала" като Милото от екрана. Момичето много го харесвало и затова и му се доверило.

Според договорката тя платила месечния наем плюс един като депозит - общо 800 лева. Всичко изглеждало наред и момичето се настанило в квартирата. След по-малко от седмица обаче цъфнал Калин Сърменов заедно с един свой приятел. "Изглеждаше като охрана и доста се стреснах", разказа момичето, което все още е в шок. "Дойде без никакво предупреждение. Без никакви обяснения ми каза: "Събирай си нещата и да те няма. Давам ти два дни". Актьорът й заявил, че не я харесва като наемателка и я предупредил, че ако не се махне в най-скоро време - "ще съжалява".

Момичето се уплашило, нарамило целия багаж в колата и изчезнало. Парите така и не си получило от актьора. Когато попитала за тях, Калин Сърменов й припомнил, че нямат сключен договор, така че не може да докаже нищо. Така хем актьорът й прибрал парите, хем скрил дохода и няма да плаща данъци. Девойката обаче се оплакала от измамата в интернет форум за подобни случаи и се оказало, че не е единствената измамена от Милото . Същото нещо се случило преди 2 месеца с момиче от Плевен. Двете се съюзили и издирили още няколко пострадали и сега са решени да съдят актьора.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !