Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Графа, Бобо и Печенката на гости на "Преди обед"

отпечатай новината

10.09.2012 13:30 | Видян 2377 пъти

Графа, Бобо и Печенката на гости на

Утре магазинно-информационното предаване "Преди обед" по bTV ще стартира двучасовия си ефир с актуалните новини, впечатлили  коментаторите на седмицата -  Милена Фучеджиева и Тити Папазов.


Изпълнителите,  които разтърсиха лятото с парчето си "Дим да ме няма" – Графа, Бобо и Печенката ще бъдат гости на "Преди обед",  за да разкажат какво е да имаш "хитово" лято.

11 години след 11 септември и терористичния акт над кулите близнаци в Ню Йорк на живо от Голямата ябълка ще се включи българката Люба Асадурова, за да покаже на зрителите на bTV как живеят нюйоркчани със спомена за тази трагедия.

Гост на Деси и Кадиев в студиото ще бъде експертът по сигурността Иван Бояджиев, който ще каже защо в България не сме застраховани от нови атентати, подобни на този на летище "Сарафово".  
                                                                                           
След поредния случай на физически тормоз над мъж в България, зрителите на "Преди обед" ще разберат кой всъщност е силният пол? В рубриката "Какво бихте направили ако...", ще стане ясно как реагират хората, ако жена бие мъжа си на публично място.

По повод факта, че българинът пести не повече от 50 лева месечно, финансистът Захари Рангелов ще даде полезни съвети къде е добре да влагаме малки суми, за да печелим от тях.

 В рубриката "Красив ум" екипът на "Преди обед" ще разкаже чудноватата история на Токораз Исто, псевдоним, зад който се крие човек, който издава книга на всеки три месеца и създава нов вид бойно изкуство.

От психолога Ирина Недялкова зрителите на bTV ще разберат защо тялото ни може да страда много заради чувствата ни и какво представляват болестите на емоциите.

Само в "Преди обед" Венета Георгиева  е подготвила неизлъчвани кадри от сватбата на капитана на отбора по художествена гимастика Михаела Маевска. Предстои и втората част от ексклузивното интервю със сестрата на кино легендата София Лорен – Мария Шиколоне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !