Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Актьори на нож с Калоянчев заради Парцалев

отпечатай новината

11.09.2012 16:00 | Видян 4631 пъти

Актьори на нож с Калоянчев заради Парцалев

Комедийната актриса Латинка Петрова настръхна срещу колегата си Георги Калоянчев, след като той публично обяви, че покойният Георги Парцалев е бил гей и мразел децата.

"Калата е бил един от най-добрите приятели на Парцалев и не може да си позволи да говори по такъв грозен начин за него. Вярно е, че с възрастта хората грешат, но такива неща могат да казват само тези, които са били в леглото на Парцалев. Калоянчев сигурно го боли, че вече е стар и не може да работи. Но още когато беше млад, се биеше в гърдите, че е известен и затова трябва да получава подаръци от властта. Заради себе си трябва да пазим имиджа на колегите", изригна пред "Телеграф" Петрова.
 
Актрисата е категорична, че навремето Парцалев е бил единственият й приятел в трупата на Сатиричния театър Алеко Константинов в столицата. "Навремето му обещах, че всичко, което знам за него и което ми е споделял, ще го отнеса в гроба си", разкри още Латинка.
 
Актьорите от трупата на Сатирата също изказаха своето възмущение от думите на колегата си Георги Калоянчев. "Надявам се да го е казал под въздействието на някаква емоция, защото подобни неща не бива да се коментират в публичното пространство. Парцалев беше велик човек и си е негова работа какво е правил в личния си живот", деликатно обясни Славчо Пеев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !