И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Орлин ли ще бъде новият ВИП Брадър

отпечатай новината

17.09.2012 09:35 | Видян 3689 пъти | Гласували 1

Орлин ли ще бъде новият ВИП Брадър

Два месеца България ще се пита Орлин Павлов ли ще бъде новият ВИП Брадър. От известните засега съквартиранти, чийто окончателен брой и списък ще научим довечера и през следващите дни, певецът има голям шанс. Едва ли ще влезе в конфликт с някого, докато – както разкриваме в новия брой на Супер 19’, повечето от другите съквартиранти могат не само да се изпокарат, но и да се изтрепят на различни теми.

Не ми се вижда вероятно и да се сбори с другия посочен от медиите фаворит – коронования предварително от Уикенд боец Багата. Колкото и да е ранен, той като нищо ще прегази финягата. Затова не е от полза на Орлин да решава титлата в състезанието на тепиха.

Като човек в активния шоубизнес Павлов би могъл и да извлече най-много ползи за продуцентите от евентуална своя победа. А те винаги имат по един предварителен фаворит, както разказва изповедта на инквизитора в новия брой на Супер 19’.

Е, най-големият му плюс е, че Памела Андерсън, която е най-желаният и най-интригуващият съквартирант, няма да се бори за победата. Тя идва, за да грабне по 100 хиляди долара на ден, и след третия да отпраши обратно към Холивуд, за да си плати сметките. Повече по темата – в новия Супер 19’.

Мистерия, която се опитваме да разгадаем е дали Николета ще я замести в тв къщата на Нова. Ако питаме Валери Божинов – няма да я бъде тая. Футболистът едва ли не заплашил с развод сексбомбата, ако прекрачи прага на дома от стъкло в Нови Хан.

Освен тези и останалите тайни и сензации от ВИП Брадър, които разкриваме в хитовия седмичник, разказваме и още интересни неща.

Как Манолев с 2 гола стана новият Бербатов не само за националния ни тим, но и за отбора си, който му сложи тутакси цената на Дими – 5 милиона паунда?

Защо се пуши в Хепи, въпреки законовата забрана и на никого ли не прави това впечатление?
Как „независимите” медии в България получават милиони от Щатите?

Срещу кого излиза да се бори в UFC съпругът на ВИП Брадърката от новия набор Станислав Недков – Стъки?

Защо Калата се озлоби срещу старите си починали приятели?

Отговорите на тези и още въпроси със сигурност ще бъдат открития за вас. По-добри новини до другия понеделник!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !