62-годишен таксиметров шофьор търси...

62-годишен таксиметров шофьор търси жена. Да не се казва...

Израел ликвидира командир на Хизбула...

Късно снощи израелски удар в Южен Ливан е отнел живота...

Златка се изгуби в географията

отпечатай новината

19.09.2012 09:00 | Видян 5520 пъти

Златка се изгуби в географията

За няколко минути Черната Златка разбърка тотално географската карта на Европа, бъркайки държави и столици и накрая се разрева от срам пред десетките камери. Причина за това стана мисията, която ВИП Брадър й възложи. Плеймейтката трябваше да познае поне 6 столици на посочени 10 държави.

Златка дълго се чуди пред картата, преди да напише някои от столиците на страните, при това – вярно. Твърде много я затрудниха столиците на Сърбия, Чехия, Румъния, Швейцария, Белгия и Великобритания.

Първият проблем дойде при Великобритания. След като бе написала, че нейна столица е Англия, все пак с малко помощ от Биг Брадър смени на Лондон. Не така обаче беше със съседна Сърбия, чиято столица според плеймейтката се оказа Босна. Белгия пък ставаше ту столица на Румъния, ту на Сърбия. Въпреки жокера, подаден й от ВИП Брадър, тя така и не се сети, че столица на Белгия е Брюксел.

В края на провалената мисия Златка ревна и коментира, че никога не е била “човек-енциклопедия”. “Хубаво е обаче да се знаят от обща култура – някои от тези държави са членове на Европейския съюз”, каза плеймейтката, бършейки рукналите по бузите й сълзи.

ВИП Брадър я успокои, че знанията на са всичко и той вярва, че тя има други достойнства. Поуспокоена, мъжемелачката излезе от изповедалнята при останалите съквартирани, а Бони се хвърли на врата й да я успокоява.

Най-безкомпромисна от съквартирантите се оказа Кристина Патрашкова, която заяви в прав текст, че това е голям срам и не може такива хора да бъдат известни. “Абсурдно е да не се знаят неща от началното училище”, коментира журналистката. “Не може известни хора да не знаят столиците на съседни държави. Тя преживя това тежко, а проблемът е, че й мина твърде бързо”, изкритикува я Патрашкова.

Марияна Попова пък отсече, че изобщо не е нужно да се знаят столиците. “Просто се качваш на самолета и си там”, успокои тя моделката.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !