Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Радина и бившата на Деян делят гримьорна

отпечатай новината

19.09.2012 12:45 | Видян 3322 пъти

Радина и бившата на Деян делят гримьорна

Актрисата Радина Кърджилова и бившата изгора на гаджето й Деян Донков - Анастасия Ингилизова, делят обща гримьорна в Театър "Българска армия", видя на място "Телеграф".

Напук на слуховете, че двете дами не могат да се понасят, хора от театъра издадоха, че Радина и Анастасия се разбират прекрасно и дори си разказват вицове зад кулисите.

Близки до актрисите разкриха пред "Телеграф", че в началото двете дами отказвали да се разкрасят в едно и също помещение. След това обаче се сближили, а Анастасия дори давала съвети на Радина за Деян. "Двете се разбират. Анастасия е спокойна, като дава сина си на Деян и Радина . Донков -младши харесва новата жена на баща си. Абе, всички са едно щастливо семейство", сподели пред "Телеграф" техен близък. Деян Донков и Анастасия Ингилизова се познават от 18 г., гаджосват се, след което им се ражда син. Нещата помежду им не вървят обаче, Деян се маха от семейното ложе и се залюбва с моделката Кристина Милева. Преди две години двамата се разделиха, а преди година той стана интимен с колежката си Радина .

Въпреки че в началото връзката между Деян и по-малката от него Кърджилова се основавала само на секс, двамата бързо се сближили и станали неразделни. Отскоро те делят един покрив и се грижат за кучето на актрисата - черния лабрадор Аксел.

"В една връзка трябва да се правят много компромиси. Деян е достатъчно разумен човек, който може да ми бъде опора и ми е най-близкият човек. Случва се да се караме, но се и ревнуваме, всичко е нормално. Двама души, които се обичат. Ще стане каквото е рекъл Господ. Всичко си зависи от нас двамата. Дали ще останем заедно и ще запазим това, което сме изградили като мъж и жена", разказа пред "Телеграф" Радина .

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !