Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Защо Дана от Вчера не стана гадже на Христо Шопов

отпечатай новината

19.09.2012 17:50 | Видян 10410 пъти

Защо Дана от Вчера не стана гадже на Христо Шопов

Сериалът Къде е Маги събра отново на екрана една двойка, която българският шоубизнес се опитва да лансира вече почти четвърт век. След като изгряват с придобилия култов статус през 1988 г. филм Вчера, Христо Шопов и София Кузева нарочно са бутани от различни хора, за да се създаде модерен дует в холивудски стил, ала без резултат.
 
Красавицата с големите очи и атлетичния интелектуалец са обичани от камерата, ала не се обичат помежду си. Те така и не желаят да се вържат на акъла на много кинаджии, които си мечтаят да сътворят светска сензация. Никой сценарист на житейски любовни истории не успява да ги набута в един креват.
 
Даже, когато ангажират Христо Шопов за роля в театрална постановка, озаглавена Скок в леглото, София не влиза в него. А постановката датира само четири години след изгряването на последните секссимволи на соца.
 
В годината след Вчера двойката от класическия филм е поканена в Очите плачат различно и Развода, разводи. Христо и София се озовават на щат в една и съща театрална трупа. Става дума за елитната в края на 80-те и началото на 90-те колекция от актьори на театър София.
 
Истината е, че Кузева има повишено самочувствие, защото е по-снимана от другите двама в любовния триъгълник от Вчера. На всичкото отгоре – играе единствено и само главни роли. Лошото е, че нито един от петте филма, които прави за 2 години, не постига популярност. За София обаче важното е, че влиза от филм във филм.
 
Първата й роля след тази на Дана е на жена с библейското име Ева. В революционната 1989 г. тя става старлетка на съветското кино.
 
Нашето момиче, родом от Смолян и отраснало в града на поетите – Хасково, се снима в главната роля на продукцията Изкуството да живееш в Одеса. Филмът разказва за великия мафиотски град на ръба на промените. За него казват, че „по нещо прилича на Монте Карло, само дето в Одеса е по-скъпо”. За съжаление обаче тази роля не прави София секссимвол в необятната страна, която по онова време обединява Русия с още 14 републики.

 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !