Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Трите прими на Панайот Панайотов

отпечатай новината

27.11.2007 16:30 | Видян 10592 пъти | Гласували 1

Трите прими на Панайот Панайотов

Има три певици в България – Тони Димитрова, Силвия Кацарова и Петя Буюклиева, отсича сензационно легендарният певец.

Легендата на родната естрада Панайот Панайотов, който преди дни издаде новия си албум „Шопкиня 2”, остро  разкритикува популярните водещи, певци и всички с наднормено тегло, които лишават от естетика телевизионния екран. Категоричните си виждания той сподели в токшоуто на БГТВ „Часът на блондинките”.

„Винаги съм спортувал и съм поддържал фигурата си. Това е задължение на всеки, чиято работа е свързана с медийна популярност. И до днес, вече съм над 50 годишен, продължавам да тичам всеки ден, за да съм в тонус”, разкрива рецептата на професионалната визия певецът.

Българският Том Джонс  направи и сезационни признания, които колегите му се страхуват да произнесат – че с хонорарите от концерти и участия преди преврата през 1989 година певецът поддържа висок стандарт и днес. „Но много по-напред с материала от мен са певци като Лили Иванова и Васил Найденов”, издава той.

Защо според Панайотов в България има само три певици – Тони Димитрова, Силвия Кацарова и Петя Буюклиева. Как певецът остави без отговор въпроса на водещите защо пропуска толкова демонстративно всепризнатата прима Лили Иванова. Какъв е съветът му към силиконовите фолкбомби – да се образоват музикално, а не да инвстират само в пластични подобрения. Подробности в „Часът на блондинките” – водещи Патриция Кирилова и Таня Бейкова.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !