Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Линдзи Лоън блъсна пешеходец и избяга

отпечатай новината

20.09.2012 09:45 | Видян 1456 пъти

Линдзи Лоън блъсна пешеходец и избяга

Скандалната холивудска актриса Линдзи Лоън блъсна пешеходец и избяга от местопроизшествието в Манхатън, съобщиха световните агенции.

Срещу Лоън е повдигнато обвинение. Според полицейските служби в Града на небостъргачите тя се е движела с ниска скорост. Пострадал е 34-годишен мъж, който е получил травма на коляното. Той бил откаран в най-близката болница и му била оказана първа помощ, след което бил изписан.

28-годишната Лоън е била задържана на излизане от нощен клуб. На актрисата била връчена съдебна призовка за нарушаване правилата на уличното движение, след което е била освободена. Лоън ще трябва да се яви пред съдия до няколко дни. По време на произшествието актрисата не е била под въздействието на алкохол или други упойващи вещества.

По-рано звездата от филма "Гадни момичета" бе принудена да работи в моргата в окръг Лос Анджелис, след като наруши пробацията си за шофиране в нетрезво състояние през 2007 г. и за кражба на колие през 2011 г. Актрисата бе осъдена на 30 дни затвор, но бе освободена, след като остана само няколко часа зад решетките. Тя обаче трябваше да положи общественополезен труд.

Лоън се прочу като симпатичното девойче от филми на "Дисни" като "Капан за родители" и комедии като "Шантав петък". От 2007 г. обаче вниманието към нея е породено не от професионалните й изяви, а от скандалния й личен живот, белязан от арести, престои в затвора и клиники за рехабилитация.

източник:БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !