Чужда компания придоби филм на Павел...

Вторият пълнометражен филм на Павел Г. Веснаков Windless...

По-полека с акция за 1 юни във В....

Проектът По-полека! Спаси живота си, не бързай на...

Снежина заряза Брендо

отпечатай новината

24.09.2012 17:15 | Видян 9405 пъти

Снежина заряза Брендо

Голямата любов на обявения за кокаинов крал Брендо, манекенката Снежина Вълкова, го замени с друг, пише България Днес.

Докато Евелин Банев лежи в италиански затвор по обвинение за наркотрафик на територията на Италия, Снежина, която се правеше на страстно влюбена, вече го забрави тотално, твърди всекидневникът.

Цяло лято русата силиконка обикаля родни и чужди курорти заедно с новия си възлюбен. По всичко личи, че за Вълкова романсът й с Брендо е минало и тя няма никакво намерение да чака бившия си любим да излезе на свобода.

Любовната връзка на Снежина и Брендо бе сравнително кратка, но доста бурна. Още преди три години те бяха засечени да си разменят страстни целувки в столично заведение. След това една от най-известните бивши манекенки на Визаж беше заточена в САЩ. Снежина замина зад океана по нареждане на Брендо и получи пълна забрана да говори за връзва ката им, твърди България Днес.

След като любовта й с кокаиновия крал излезе нааяве, Снежина приключи със светските изяви. Дълго време Вълкова остана зад океана, а с Брендо се срещаха предимно по закътани екзотични местенца извън страната. Дали разривът на отношенията между Брендо и красавицата е настъпил още преди ареста му - остава неясно. Приятелки на манекенката обаче са категорични, че в момента тя е лудо влюбена в новото си гадже Антон. Двамата са неразделни, а Снежина не ще и да чуе за бившия си.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !