И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Селски панаир между Шамара и Гого Лозанов

отпечатай новината

01.10.2012 13:15 | Видян 1981 пъти

Селски панаир между Шамара и Гого Лозанов

Рапърът Мишо Шамара и дуетната му половинка Серафим Мартинов – Сарафа спретнаха селски панаир в предаването „Насреща Люба Кулезич” по ТВ 7, където нападнаха с грозни епитети председателя на СЕМ доц Георги Лозанов.

Именно Гого Лозанов в качеството си на медиен надзорник сезира преди повече от година прокуратурата за излъчването на скандалната песен на Шамара и Сарафа „Бяло, зелено и червено”, където рапърите се гаврят с българското знаме. Според обяснението на Лозанов, той не е целял арест и затвор на двамата пишман изпълнители, а да бъде ограничено излъчването на подобни песни в национален ефир. Просташкото парче бе пуснато от Мартин Карбовски, за което бе глобен с 3 000 лева от СЕМ.

Диалог в студиото между Лозанов и Мишо Шамара обаче нямаше по вина на видимо неадекватния варненски рапър, който не свали тъмните си очила. На агресивен варненски акцент нисичкият и изпълнител избълва срещу Лозанов: „Ти си нелеп, ти си пингвин! Няма никаква естетика в теб, я се погледни!”. Шамара избълва още, че Лозанов му приличал на Айнщайн и нямал право да оценява естетическите достойнства на песента му. „Вие сте направили вероломното нападение срещу човека Михаил Михайлов, да го вкарате в затвора”, викна той.

Трогателния примитивизъм на рап дуото видимо забавляваше Люба Кулезич, която на няколко пъти иронизира Шамара и Сарафа, оприличавайки ги на жени в менопауза. По време на цялото си участие в предаването Шамара и Сарафа ръсеха цинизми и обясняваха колко са велики, честни и достойни заради това, че казвали истината в очите. „Вие сте българските пусита”, каза им Кулезич, на което те скочиха, че били лъвове.

Гого Лозанов, който видимо се засегна от обидния епитет „пингвин”, опита да обясни разпалването на скандала с песента „Бяло, зелено и червено” с наближаващите избори и желанието на определени партии да извлекат дивиденти. Шамара отрече да е използван от БСП и се изфука, че скандалът му направил отлична реклама.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !