Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Орлин прецака Графа

отпечатай новината

03.10.2012 14:00 | Видян 2614 пъти

Орлин прецака Графа

Орлин Павлов е истинско чудо в родния шоубизнес. За десетина години в него той хем има статут на звезда, хем досега не може да се похвали с хит.

Тази работа явно трябва да се попради покрай попадането на пеещия актьор в къщата на ВИП Брадър 4. В четвъртък той промотира директно от затвора за знаменитости в Нови хан своето ново парче Секунда.

По-интересното обаче е друго. В средите на шоубизнеса се коментира решението на Орлин да привлече Бобо, който направи хита на Графа Дим да ме няма – безспорният музикален убиец на това лято.

"Направо открадна човека от другаря си”, съскат злите езици. Любопитна подробност е, че Орлин и Графа не са просто колеги.

Те бяха най-големите фаворити на Жокер медия по времето, когато се засякоха в музикалната компания, разкрива Супер 19'. Двамата минават и за приятели. Даже записаха трио, заедно с Любо.

Затова ходът на Павлов да вземе хитмейкъра баш от Владо Ампов, а не приемрно някой човек на Миро, се смята за доста изненадващ в шоусредите.

И най-вече заради факта, че Орлин минаваше за добро момче, което досега нищо подобно никому не е сторило, нито пък е погаждало някому номерата, типични за родните звезди.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !