Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Соня Колтуклиева: Орлин и Багата отиват на финал

отпечатай новината

03.10.2012 14:00 | Видян 7568 пъти | Гласували 1

Соня Колтуклиева: Орлин и Багата отиват на финал

Соня Колтуклиева е първата, напуснала от Къщата на ВИП Брадър. Журналист по образование, репортер по призвание и пътешественик по дух – така се определя русата амбиция. През последните години Колтуклиева се занимава и с пиар. Твърди, че с нея трябва да се внимава, тъй като е родена биткаджийка.  След излизането от тв риалити тя се съгласи да отговори на въпросите на Супер 19`.


Колко тоалета сменихте в Къщата?

Много. Имах повече дрехи, отколкото всички съквартиранти, взети заедно. А също и повече обувки, отколкото един среден бутик може да си позволи. Останаха ми доста дрехи, които не успях да облека. Даже по едно време другите ме закачаха, че съм повторила един тоалет и е време да си ходя/смее се/.

Съжалявате ли, че влязохте във ВИП Брадър?

Нямах място там. Както каза моят съпруг, въпросът е: не защо излезе, а защо въобще влезе. Не и в тази компания, в друга компания по-бих могла да съжителствам. Нямаше настроение, нямаше обща емоция в Къщата. Никой пред никого не изпитваше респект, нито милост. Толкова бяха безпощадни към Златка. Аз в един момент се превърнах в единствената й утешителка, защото смятам, че не бива да я подхвърлят така като парцалена кукла. Тя е будно момиче. Вместо да й помогнат да стане по-информирана и по-добра, те се забавляваха с това да се хващат за всяка една нейна дума и да се лигавят. Храчеха върху Бони, въпреки че с огромно удоволствие похапваха манджите, които тя готвеше. Подиграваха се на Къци, въпреки че той им решаваше много от проблемите.

А Фънки и Юлиян не прекаляват ли с подигравките?

Фънки и Юлиян отдавна са си приятели.  Те са типчините рокаджии, абсолютно завладени от музиката. Те могат с часове да говорят за изпълнители, за концерти и едновременно с това са изпълнени с желанието да се гаврят с хората. Фънки е по-хитър. Самият той, за да не влиза в словестни двубои, които би загубил, се самоиронизираше,  наричаше се “тъпак” и “кретен”. Това му служеше като щит.

Защо участниците в шоуто издигнаха бариера в общуването си с вас?

Може би всички имат твърде много неща за криене и аз бях предизвикателство, непоносимо за тях. Бях някаква опасност. Аз също имам своите тайни , но нямам нищо против да ме питат. Те ми скроиха един номер. Извикаха ни в един момент да направим записи за предаването Сделка или не по Нова ТВ. Завихри се една шеметна история, аз не знаех правилата на играта, защото никога не съм я гледала, но участниците веднага ме харесаха. Беше като една панаирджийска въртележка. И изведнъж ни в клин, ни в ръкав водещият започна да ме разпитва за дъщеря ми. В слушалката от студито му подадоха информация, за да му наговорят една съчинена компроматна история за мен и дъщеря ми, съчинена от вестник Галерия. Това според мен няма как да се случи спонтанно. И после като разбрах, че след мен в студиото на предаването е отишла Кристина, си дадох сметка, че просто всичко е било обвързано.

Що за човек е Кристина? Вие споделихте, че тя е най-лицемерната във ВИП Брадър?

Сега, когато съм вън от Къщата, ми разказаха, че повреме на  24-часовите излъчвания на ВИП Брадър, всички са видели що за човек е Кристина. Колко е несправедлива с хората, колко лъжи е изрекла. Ту е чела книгата на Ирен Кривошиева, ту не е чела, пък не знае и за какво става въпрос. Продуцентите обаче това не са го извадили в излъчванията си. Сигурна съм обаче, че Патрашкова има специален статут в това предаване. Тя има някаква специална мисия, тя пише книга, прави нещо в тази Къща.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !