Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Диляна Попова обира банка

отпечатай новината

04.10.2012 09:30 | Видян 2357 пъти

Диляна Попова обира банка

Диляна Попова ограбва банка за разнообразие в новия български филм „Още една мечта”. Продукцията на режисьора Николай Мутафчиев започва да се върти по кината от 19 октомври.
Два дни по-рано ще има специална премиера в Синема Сити, Мол София. По червения килим ще преминат звездите на филма, сред които Диляна Попова, Койна Русева, Мария Силвестър, Ирена Тодорова и официалните гости на събитието, а всички присъстващи ще имат възможност да вземат автографи от актьорите във филма минути преди неговата премиера. Главните героини на лентата ще се появят в специални тоалети, които четирите ще подготвят сами, пише в. “Монитор”.

Сред останалите звезди във филма са Мира Бояджиева, Деян Донков, Кули и Силвестър от Братя Мангасарян, Китодар Димитров, Венци Такев и др. Освен с режисурата на филма, Николай Мутафчиев участва и като актьор. Той влиза в ролята на руски мафиот, занимаващ се еротични филми, от когото героините трябва да си купят оръжие. Тези сцени предизвикаха и публиката на предпремиерата на “Още една мечта” в рамките на Московския филмов фестивал.

Всяка една от героините във филма носи истинското име на актрисата, която играе съответната роля. Диляна , Койна, Ирена и Мира влизат в ролите на домакиня, подпалила дома си; на разглезено богаташко момиче; пристрастена към секса жена и красива интровертна побойничка, която решава всеки проблем с юмруци. Четирите жени се запознават по време на сеанси за отказване на цигарите, а малко след първата си среща случаен разговор на съседна маса им дава идея за банков обир. За да постигнат целта си, момичетата ще трябва да откраднат плановете на банката, да вземат няколко урока по крадене на коли, да се срещнат с китайци и един мистичен японец, както и с руски мафиоти, които да им помогнат с набавянето на оръжие.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !