Президентът на море: Фото на деня

Президентът Радев е в Бургас и не пропусна "да се топне"...

Съдят треньорка по баскетбол, правила...

Бивша гимназиална треньорка по баскетбол от щата Ню Йорк...

Плеймейтка ошушка Жан-Пол Белмондо

отпечатай новината

05.10.2012 12:30 | Видян 2617 пъти

Плеймейтка ошушка Жан-Пол Белмондо

Живата легенда на киното Жан-Пол Белмондо скъса с красивата си приятелка и отново е свободен, разкри АФП.

79-годишният френски актьор решил да се раздели с 40 години по-младата си спътница Барбара Гандолфи. Вестта разпространи адвокатът на звездата Мишел Годе. "Жан-Пол Белмондо ме уведоми - като приятел и адвокат, че се разделя с Барбара Гандолфи", каза най-официално Годе.

Той подчерта, че актьорът е запазил "прекрасни спомени", от съвместния живот с бившата моделка Барбара. "Въпреки това има неща, с които Белмондо не можа да се примири", отбеляза адвокатът, но отказа да коментира конкретната причина за разлъката.

Белмондо и Гандолфи, която е позирала в миналото за сп. "Плейбой", са се срещнали на Лазурния бряг през 2008 г. Година по-късно около двойката се разрази първият голям скандал, припомни ИТАР-ТАСС. Интересът на полицията в Белгия (Барбара се явява белгийска поданица) е бил привлечен от подозрителното движение по банковите сметки
на бившия съпруг на плеймейтката.

Следователите допускат, че Гандолфи се е постарала да спечели доверието на Белмондо, за да му вземе парите. Самият актьор обаче неведнъж е уверявал представителите на белгийските власти, че няма никакви претенции към приятелката си. Той не отстъпил от благородната си позиция дори след като му представили записи от телефонни разговори, в които Гандолфи ясно изразява намеренията си към състоянието на Белмондо. През май тази година двойката се появи на ежегодния фестивал на киното в Кан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !