Кендъл Дженър взриви мрежата с голи...

Кендъл Дженър позира за новата лятна кампания на...

Голямата развръзка на Ергенът тази...

Последните два епизода ще бъдат излъчени тази и утре...

Спасете Къци!

отпечатай новината

12.10.2012 16:45 | Видян 2739 пъти

Спасете Къци!

Водещият Къци Вапцаров е изкупителната жертва и обектът на подигравки в Къщата на "ВИП Брадър". От няколко седмици всички звезди са се настроили негативно срещу русенеца и напрежението ескалира при последните елиминации. Тогава виповете решиха с голямо мнозинство, че Къци не бива да остава сред тях, защото е пълен чудак. Това дойде като кулминация на всички гаври, майтапи и гадни шегички с тв водещия от близкото минало.

Неетичното поведение на съквартирантите силно разстрои господин Невaда, който едва сдържа сълзите си и почти избухна в ридания по време на живото предаване. Чувствителният водещ се опита да стисне зъби и да приеме с достойнство цялата помия и упреци, които останалите звезди му отправиха. Очите му се напълниха със сълзи, докато садистично останалите го наричаха странен, чудат и дори някак смахнат. "Не че си луд, но не се вписваш", аргументираха се виповете и масово посочваха, че не желаят Вапцаров в шоуто.

Поведението им силно обиди шоумена, особено след като той се подложи на какво ли не, за  да заслужи уважението им в мисиите. Къци дори яде гнусотии, за да осигури по-голям бюджет на Къщата за следващата седмица, но и това не беше аргумент, за да го опазят от елиминации. Виповете набързо забравиха, че именно шоуменът е причината да се радват н запаси от храна, и поеха инициативата да го изгонят с мотив, че това всъщност е за негово добро. Според тях той просто не се чувствал добре в предаването.

Атаката към продуцента може и да го изненада, но бе старателно подготвяна още в края на миналата седмица. Още от тогава мъжете започнаха да се гаврят с продуцента и да го тормозят. Дори добрякът Фънки открито заяви, че според него Къци е клоунът на Къщата и не става за друго. След това и останалите мъже се хванаха да търсят слабото място на продуцента и да се опитват да го анализират . Увлечени от това ново забавление, в началото те само го изключиха от сбирките си вечер, а след това нескрито започнаха да  злословят за поведението му.

След тази развръзка Къци изпадна в депресия и се затвори в черупката си, за да не комуникира с останалите. Така той се опита да запази малкото му останало достойнство, докато не се разбере резултатът от гласуването на зрителите. Те обаче вече изпитват истинско съжаление към горкия Къци и се надяват той да бъде спасен от подигравките на съквартирантите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !