Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Калин Сърменов: Хубаво е да си директор

отпечатай новината

15.10.2012 12:15 | Видян 2944 пъти

Калин Сърменов: Хубаво е да си директор

Хубаво е да си директор. Както казва жена ми: “Абе гледам те отстрани и малко се притеснявам, че започва да ти харесва”. Това сподели с усмивка в “Преди обед” по bTV новият директор на Сатиричния театър Калин Сърменов .

“За мен най-важното е да имаме представления и да имаме публика. Всичко друго не ме интересува!”, допълни новият шеф, който съвсем насериозно е приел директорското си амплоа.

Той сподели, че срещата му с Джон Траволта на снимачната площадка го е поразила: “Това е все едно да срещнеш извънземно”, образно се изрази актьорът и допълни: “Срещу мен за първи път застана човек, който манипулира и изгражда усещания и представи за милиарди хора”.

Новият директор на Сатиричния театър сподели, че държавната субсидия за театрите и киното трябва да подлежи на сериозен контрол.

Сърменов си спомни доброто старо време, когато бе част от култовата банда “Контрол”: “Много ми е мъчно, защото тази страхотна вълна на рокендрола преди 20 години си отиде. Много безвъзвратно и бързо. Трябваше всичко това нещо да изглежда по друг начин”.

източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !