Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Любовникът на Златка я заряза

отпечатай новината

15.10.2012 18:00 | Видян 4175 пъти

Любовникът на Златка я заряза

Жененият любовник на Черната Златка - Мирослав, ѝ е бил шута заради изцепките ѝ във ВИП Брадър", твърдят колежки на плеймейтката.

Мъжът побеснял, след като любимата му показа на цяла България, че все още обича бившия си -самбиста Благой Иванов-Багата, който е в риалитито заедно с нея.

Край

Мирослав първоначално избухнал, след като Златка обясни пред съквартирантите подробно техните житейски проблеми, като говори за това, че той е женен и я лъже.

"Само ме лъже и ми казва, че ще се разведе. Обеща ми да празнуваме миналата година заедно Коледа, но пак ме излъга и беше при семейството си", изплака плеймейтката в Къщата, което изкарало извън нерви любовника ѝ.

Окончателното решение да сложи край на връзката им обаче Мирослав взел, след като Златка показа пред всички, че още е влюбена в Багата. Плеймейтката редовно плаче за рухналата любов със самбиста. А на рождения му ден дори припадна от трепети по него.
Всичко това дошло много на женения Миро и той категорично решил да приключи всякакви отношения със Златка. Обадил се на нейната най- близка приятелка и я помолил, когато Димитрова излезе от Къщата да ѝ предаде, че не иска да я вижда и да не го търси повече.

Изоставена

По всичко личи, че когато излезе от риалитито, Димитрова ще остане неприятно изненадана от Мирослав.

Върху главата на Златка се изсипаха още любовни неуспехи. Багата категорично заяви, че няма никакви чувства към бившата си и цялата му любов е насочена към настоящата му половинка Любина.

Самбистът обясни, че раздялата му с плеймейтката не е станала заради трети човек. "Заминаването ми за САЩ бе причината. Първо не можех да я взема с мен, после пък на нея не ѝ дадоха виза. Чувствата охладняха и се разделихме", призна Благой пред Къци. Самата Златка с мъка на сърцето изпълни тайна мисия, за да осигури телефонен разговор на Багата с настоящата му половинка за рождения му ден. Плеймейтката се справи успешно, след което обаче ѝ стана мъчно и се разплака.

източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !