Хари сближи Уилям и Чарлз по-близо от...

Принц Уилям и крал Чарлз са станали по-близки, след като...

Рекорден брой кандидати за участие в...

За петнадесета поредна година един от най-ярките и...

Никол тормозена от родителите си

отпечатай новината

20.10.2012 08:49 | Видян 5517 пъти

Никол тормозена от родителите си

Родителите на Никол Станкулова никак не се зарадвали на новината, че тя ще влиза в Къщата. Семейството на синоптичката било твърдо против тя да участва в риалитито на Нова телевизия.
 
Напук на тях красавицата е приела да участва в шоуто и дори не държала да има много висок хонорар. Така дори на приказките на баща й, че не би я пуснал и за един милион да участва, Станкулова постигнала своето, пише Уикенд.
 
Синоптичката си призна, че почти винаги прави каквото си науми и често е в контра позиция на родителите си. Никога обаче не криела нищо от тях, а винаги споделяла и победите и разочарованията си.
 
Според запознати, правейки им напук, Станкулова им отмъщавала. Красавицата имала много тежко детство и често била тормозена от баща си и майка си. Те я подлагали на постоянен психически стрес и дори я заплашвали, че ще я оставят в дом „Майка и дете", ако не слуша и не е отличничка.
 
„Момичето е стресирано от семейството си. Тя непрекъснато търси одобрението на околните, стреми се да е изрядна. С високите си изисквания, които са й поставяли, родителите й са я травмирали доста, без да го осъзнаят", коментира известна психоложка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !