3 мес. не събират соф.съвета по...

Новата софийска власт не благоволява, макар и осигурила...

Уили Нелсън, 91, издава 152-ия си албум

В средата на 70-те години на 20-ти век Willie Nelson се...

Иван Ласкин завършил училище с 3,66

отпечатай новината

21.10.2012 08:08 | Видян 1803 пъти

Иван Ласкин завършил училище с 3,66

Вечно сприхавият Иван Ласкин, известен с пиперливия си език и кибритлийския си нрав, едва е успял да завърши училище.

„Аз съм ученикът с най-ниска диплома в историята на 7-о училище - 3,66. Няма друг като мен. Абе нямаше да изклася и толкова! Най-зле бях по математика. Няма такъв мързел като мен", хвали се актьорът, който едва успял да се дипломира.

След като се снимал във „Васко да Гама от село Рупча", грандоманията налегнала Ласкин и започнал да ходи на училище от дъжд на вятър. Актьорът смятал, че е достатъчно популярен, за да се мори с излишни занимания. Светкавично си развалил успеха и едва успял да изкласи.

Някогашният секс символ се бе превърнал в подпухнал пияница, но признава, че от тоталното пропиване го е спасила Александра Сърчаджиева. „Бях се пропил зверски. Благодарение на нея днес съм нов човек", споделя Ласкин.

„Всеки ден" научи, че чепатият актьор бил вкаран в шоуто „ВИП Брадър", което води неговата половинка Алекс, с мисията да прави интриги и скандали. Преди да влезе в Къщата, според правилата на риалитито, Ласкин изкарал една нощ в хотелска стая в пълна изолация. Единственото, което поискал в менюто си, било твърд алкохол и цигари.

Актьорът обяснил на смаяните продуценти, че само така щял да пребори сценичната треска.

Само преди няколко месеца вечно сприхавият Ласкин обяви, че почти не гледа телевизия, защото всички предавания му били скучни. „Освен това са и некоректни. Опитват се да се конкурират, но изглеждат жалки. Водещите им пък са „ксерокопирани" и тъпи. Ето, гледам Димитър Павлов. Какви качества има той, за да е водещ? Просто поредният профан без установена професия с натрапчиво лице и израз на теле. И този заема мястото на някого, който има качества и е неподвижен в кръста. Жалко!", пенеше се Ласкин, който редовно си позволява да обижда колегите си.

Единственото нещо, което радвало окото му, бил сериалът на БНТ 1 „Под прикритие". Особено се възхищавал на колегата си Мариан Вълев, който играе там мафиота Куката. Ласкин обаче беше категоричен, че никога не би участвал в някой от родните сериали заради мизерните хонорари от 150 лв., които давали на актьорите.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !