Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Победителят в ББ2 Миро: Биг Брадър след ВИПа ще бъде по-интересен

отпечатай новината

22.10.2012 09:51 | Видян 9283 пъти | Гласували 1

Победителят в ББ2 Миро: Биг Брадър след ВИПа ще бъде по-интересен

Миро е победителят в Биг Брадър 2 преди 7 години, където интригата се въртеше около него, тогавашната му съпруга Елена и фризьора Мариан. В момента той менажира кастинг фирмата MAXX Agency, заедно с известния топмодел Катя Дюлгерова. Двамата набират лица за ревюта, клипове и филми  - от деца до пенсионери.

По-известни физиономии от техния контингент са Финдо от Сървайвър, Петя от Фермер търси жена и супермоделът Алекс от Ексмилионер търси съпруга. Работят и с манекенката – актриса от Стъклен дом и премиерния филм Още една мечта Диляна Попова.

Последният им проект е клип с Лео, който е взел от тях 15 момичета, както и последното видео на Д2. Роботят с големи български и международни компании, с нашите и холивудските продуценти, които снимат в София и страната.  

Докато крои нови бизнес планове и се подготвя отново да огрее екрана, Миро разказа своите съображения като професионален зрител на ВИП Брадър специално за читателите на Супер 19’:

Гледаш ли Биг Брадър?

Няма как да не го гледам, защото съм заразен с тази болест.

Чак пък болест?

Добре, да го определим като вирус. Това е усешане, което не се забравя. Къщата умножава емоциите на всеки по хиляда в сравнение с нормалния свят...

Каква е разликата между Биг и ВИП Брадър, погледнато отвътре?

Този сезон на ВИП Брадър много се доближава до Биг Брадър. Говоря за хората и начина им на съжителство – карат се, дърпат се. Сравнете с миналия ВИП сезон – там имаше една интрига, а сега е нещо страшно – истински кошер. И сега ще ме попиташ кой е моят фаворит...

Нормално е – имаш опит в шоуто...

За първи път нямам фаворит. Винаги си набелязвам някого и той печели. Сега съм затруднен, защото няма изявени. Обикновено печелят мъже, но този път „мъжагите” са слаби – имам предвид особено Ники и Юлиян.

Как така слаби, ами Багата?

Багата си почива, кротък е. Очаквах много от Орлин, който ми е приятел. Знам го, че не обича да влиза в конфликти, но той направо прекали със скатаването. На този фон Никол за мен е от малкото съквартиранти с положителен баланс. Всички други вървят надолу или, хайде, повечето.

И все пак кой ще бъде №1?

Люси и Никол според мен имат най-голям шанс. Убеден съм, че този път победителят ще бъде жена. Че мъжете там са бетер жени!

Много се коментира фактът, че гласуването изглежда съмнително, защото не виждаме резултатите – кой с колко и за какво се гони, кой го побеждава и с колко. Прави ли ти впечатление?

Нямам обяснение. Има и други разлики с всички останали Брадъри. Примерно факта, че съквартирантите излизат извън къщата. Дали за участия, дали за някакви уроци. Това досега не е било. И много променя нещата. Прави ги трудни и напрегнати за хората вътре в къщата. Толкова, че направо ми стана жал за Къци. Правят го на мармалад. Според мен прекалиха с ученическите номера.

Ще има ли наистина Биг Брадър след ВИПа?

Сигурно ще има Биг Брадър Ол Старс.

All като всички звезди или Old като стари?

Ха-ха, толкова стари не сме...

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Бедни, бедни Бат Сали

Няма коментари към тази новина !