Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни...

Смях: Веспа Пиаджо от 62-а с въздушни възглавници.

Отварят допълнителни сектори в Арена...

Нов шанс да аплодират на живо своята любима певица...

Багата не чака бебе

отпечатай новината

22.10.2012 15:00 | Видян 2979 пъти

Багата не чака бебе

"Не съм бременна, що за глупости?!", ядосва се едно 23-годишно момиче, набедено пред цяла България, че носи отрочето на световноизвестен ММА боец.

Драмата във "ВИП брадър" отново напуска пределите на къщата и въвлича странични хора
в центъра на светската жега. Този път след скандала със Стефан Данаилов, предизвикан от незаконния му син Владо и майка му Ирен Кривошиева, е замесена Любина, годеницата на Благой Иванов-Багата.

Преди няколко дни в едно от изданията на риалити шоуто ководещата Алекс Сърчаджиева  обяви, че един от участниците - Багата, чакал дете. За интимната подробност самият Благой подочул от бившата си изгора - силиконовата плеймейтка Златка Димитрова, по-известна с прозвището Черната Златка. Бургазлийката подметна на боеца, че чакал дете от Любина, на което той отговори с половин уста: "Да, възможно е..."'

Това не било никак вярно, разказаха запознати. Цялата драматична история била изфабрикувана с цел по-висок рейтинг. Според слуха Любина била видяна в столично заведение облечена с широка в талията дреха. Някой зевзек погрешно изтълкувал одеждите на 23-годишната красавица и решил, че тя е бременна и така си криела коремчето. И не близвала алкохол, цяла вечер го карала на сокчета.

След пикантерията Любина била засипана с безброй есемеси и обаждания - някои й честители, други я питали истина ли е, че е бременна. Девойката се видяла в чудо и едва смогвала да връща съобщения и да обяснява, че всъщност никак не е бременна.
В къщата Багата се закани пред Къци, който му стана дружка, че щял да съди вестници за клевети от периода, в който бе в кома след почти смъртоносния инцидент, който преживя на 26 февруари т.г. Тогава страховитият спортист бе наръган в мутренския бар „Домби" и се размина на косъм от смъртта. "Не са вярвали, че ще оживея и ще го прочета. Представи си как се почувствах - слаб, на лекарства и цялата тази помия...", изповяда се Багата  пред Къци. ММА шампионът разкри, че започвал съдебните дела заради принципите, а не заради парите.

Междувременно по темата "Багата" се изказа и Лили Иванова, но не естрадната прима, а Мис Силикон. Адашката на певицата е бивша на Иво Чобанов - Иво Пилето, когото Багата посочи за извършител на наръгването. Младата Лили Иванова твърди, че Багата греши. Във фаталната нощ тя и Пилето наистина били в "Домби", но само между 12 и 1 ч., а инцидентът станал чак след 3 ч.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !