Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Елен Колева пусна списък с мъже

отпечатай новината

23.10.2012 15:00 | Видян 5095 пъти

Елен Колева пусна списък с мъже

Списък с имена на мъже разпрати по медиите актрисата Елен Колева. Тя опроверга появилите се информации, че новото й гадже е актьорът Георги Спасов, който участва в "Хотел Трансилвания".Момчето, което визирате като мое гадже, беше част от премиерата на филма, в който участвам – „Хотел Трансилвания”, в ролята на Дракула.

Добре, че сте вие, за да разбера името му – Георги Спасов. Не познавам това момче, а вие го направихте и мое гадже, писа до медиите Колева, която доби супер популярност покрай връзката си с майонезения бос Александър Найденов.

Искам да подчертая, че никога не съм имала интимни контакти със следните лица – Ириней Константинов, Пламен Константинов, Ники Илиев, Филип Аврамов, Асен Блатечки.

Запознати отбелязаха, че в списъка липсва името на Башар Рахал, който е стара тръпка на Колева.

Спойката й с Найденов се разпадна, а босът на “Олинеза” заяви публично, че макар да не е хващал половинката си на калъп, тя се е виждала с нейни екс гаджета тайно от него.

Той е категоричен, че вече няма връщане назад във връзката им, след като разбрал, че Елен е “поддържала някакви отношения със свои бивши интимни партньори – “някакви ръгльовци там”... Уж просто приятели, колеги, братовчеди, швестери някакви. Но не приемам, че може да ти бъде просто братче някой, с когото си преспивал.

А и защо ще криеш тези контакти, ако е така?”, заключава бизнесменът. И споделя, че е бил много огорчен от тези лъжи, които са стояли години между тях. “Когато започнах да се връщам в миналото, открих богат именник”, издава той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !