Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Тризначките в Биг Брадър след ВИПа

отпечатай новината

23.10.2012 18:00 | Видян 7642 пъти | Гласували 1

Тризначките в Биг Брадър след ВИПа

ВИП Брадър от Биг Брадъри или нещо средно между двата формата на най-гледаното риалити шоу ще се разиграе пред очите на публиката след 15 ноември, разузна Супер 19‘. Цял месец България ще гледа поредните изцепки на най-известните обитатели на тв къщата от последните 8 години.

Рейтингите на Нова телевизия, които се удвоиха и утроиха от средата на септември, когато стартира четвъртият сезон на ВИП Брадър ще продължат да бъдат високи. След средата на ноември къщата в Нови хан няма да остане без съквартиранти. Стартира Биг Брадър, но съставен от вече изгрели тв звезди – най-ярките участници от годините. Затова и предаването се казва Big Brother All Stars.

Истината е, че няма да се съберат всички звезди. Лео, който остана втори във втория сезон, както и първият от първия сезон Здравко от Приморско май ще пропуснат. Интересно е дали хубавата Елена, около която се въртеше втория сезон ще влезе в затвора за знаменитости редом с бившия си съпруг Миро – шампионът от ББ2.

Почти сигурно е, че съквартирант ще им бъде третата страна от някогашния любовен триъгълник, с който България ставаше и лягаше преди 7 години.

По засилените телевизионни изяви, особено през последните месеци лесно може да се предположи кои кандидати за слава ще влязат в къщата.

Преди седмица Жени Калканджиева и Мая Савова отделиха половин час от шоуто на съпругите в неделния блок на медията на Тризначките. Вяра, Надежда и Любов са си същите странни птици – кукувици, кокошки или паунчета, каквито си бяха.

Преди две седмици пък Венета Райкова пробута в Горещо веселяка от дълбоката провинция

Панайот, който си брои женичките като батко си Митьо Пищова. И той ще се вреди сред съквартирантите в тв къщата след като приключи ВИПа. Напоследък като рекламно лице по телевизорите се върти и Найден –дангълакът, който обезчести Зара и така направи сефтето на девствения преди това тв формат.


Силвия от няколко месеца ту гостува в неделния блок, ту се подвизава като асистентка на Гала, където същата роля има и Зейнеб. Българската Анджелина Джоли и момичето, което влезе като ученичка в Брадъра са почти сигурни участнички в шоуто от ноември.
Дни, след като в медиите излезе новината, че Стойка

ПипИрудата мизерствала, и тя се появи сияеща при Гала, сготви набързо и не спря да приказва по своя си начин.

През годините пловдивчанката за известно време се подвизаваше като журналистка в светската преса, ала изглежда недотам успешно, понеже не можа да се зъдържи сред пишещото братство.

Тя се пробва като актриса. След като изчегърта диалекта на съгражданката си самата Цветана Манева я качи на сцената.

Шоуто ще трае около месец – до коледните празници, когато се очаква да бъде грандиозният финал на ВИПа, Ол Старса и всичките видове Брадъри на Нова.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !