бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Ламбо към Влади: Ти не си ми син!

отпечатай новината

25.10.2012 11:00 | Видян 5597 пъти | Гласували 1

Ламбо към Влади: Ти не си ми син!

Участието на Влади и майка му Ирен Кривошиева във „ВИП Брадър" скъсало окончателно отношенията на актьора с момчето. Той дори не искал да чуе за детето си. Няколко пъти въобще не му вдигнал телефона, а накрая избухнал срещу него. Нервите на бившия министър на културата са изострени дотолкова, че заплашил собствената си плът и кръв с отнемане на името Данаилов . Tой не е мой син!", повтарял Ламбо , спомняйки си думите на детето си в Къщата на "ВИЛ Брадър". "Само Господ е мой баща! Какъв е този? Това не е баща!", крещеше пред цяла България младежът, сочейки портрета на Стефан.

Обидата на Владо буквално скъсала сърцето на възрастния актьор.

Ламбо се опита да защити себе си и да запази поне част от тази неприятна страница от живота си, заплашвайки със съд Нова телевизия, но и това не го спаси от позора. "Нямате право да използвате портрета ми без мое разрешение", категоричен беше Данаилов-старши . И забрани дори името му да бъде произнасяно. Говори се, че гневът му стигнал дотам, че дори наел хора да броят колко пъти е бил споменат в националния ефир на телевизията.

Единствената доволна от цялата драма вероятно е законната половинка на Ламбо Мария. Още през 80-те години на миналия век, когато разбира, че съпругът й има син от Ирен Кривошиева, тя го заплашва със самоубийство. Това твърди днес някогашната му любовница, от която актьорът има дете. Самата Мария не е родила дете на актьора и Владимир е единственият наследник на гените му. Нейният собствен син, Росен Цанков, обаче е отгледан от Ламбо като роден. Той е единият от продуцентите на "Стъклен дом". Влади пък заминава с майка си за САЩ, когато в съвсем малък и почти прекъсва връзката с баща си. Расте само с обърканата Ирен и в крайна сметка стига до
налудничавите идеи, с които втрещи цяла България.

Слуховете са, че Кривошиева уж се опитвала да измъкне пари от Стефан, използвайки сина им. Според друга мълва обаче Мария заплашила, че ако Ламбо избере Влади пред нея, ще сложи край на живота си. Самата Ирен разказа в Къщата, че и до днес Мария
отказва да приеме съществуването на Влади и се налага и баща, и син да продължават да пазят срещите си в пълна тайна. Това обаче вече няма да се налага, тъй като Данаилов окончателно е скъсал с Владо. А ако той и майка му Ирен не оставят актьора и семейството му на мира, Ламбо като нищо ще изпълни заканата си да се отрече от детето и да му вземе фамилията си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !