Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Брадърите се млатят с брашно и възглавници

отпечатай новината

26.10.2012 10:15 | Видян 2065 пъти

Брадърите се млатят с брашно и възглавници

Всички срещу Къци или кой върти възглавницата по-добре, се разигра от мъжката половина на затворниците в къщата на Големия брат. В употреба, освен традиционните за подобни отношения възглавници, се вкараха и част от хранителните продукти.Номерата с адрес “Къци” продължи Багата, който пък реши да посоли извънредно пъстървата на бившия тв водещ. Жертвата на пуберитетските номера не се усети, което е странно, предвид количеството, което Багата сложи в рибата.

Продължи и сълзливата стилистика на това издание на риалитито. Този път няма изненади – плачещата върба отново е Черната Златка, която очевидно има неизчерпаеми възможности да пролива сълзи по всякакви поводи.

Ретроспекцията на събитията донесе ново хитово питане от Златка – “тея книги откъде да ги намеря”, попита интелектуалната плейметка Патрашкова, на която явно й хареса да е духовен баща /или майка/ на гърдестата силиконка.

Мъжете, да не останат по-назад, излъчиха Юлиан да ги представлява в проливането на сълзи и той не ги подведе.

Преексплоатираните тризначки, призовани да спасяват шоуто, също не изненадаха с нищо. Театралната им разправия със Златка едва ли е неочаквана, предвид липсата на предишни дразнители като Бони.

Спорът кой по-елементарно ще представи вътрешният си глас, вече се измести между Златка и тризначките. Да не говорим за диалектните изрази, съдържанието на изказаните от четирите представителки на нежния пол се сведе до изрази като “ша ги мятам тука”, “ да не стане мазало” и други от сорта.

Пределението “Куха лейка” може да се приложи към всяка от тази забележителна компания, макар че бе използвана само от едната страна. Накрая Мариана откри Америка, като каза, че “Златка не е добре психически”.

Дали тризначките разбраха какво значи това, остава загадка.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !