Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Набедиха Андреа за проститутка

отпечатай новината

26.10.2012 11:15 | Видян 4499 пъти

Набедиха Андреа за проститутка

Половинката на Кубрат Пулев е бясна, след като установила, че е обявена за платена жрица на любовта в търсачката "Уикипедия".

На страницата, която се отваря първа, щом човек изпише името на някоя популярна личност, биографичната справка за Андреа гласи, че тя е „проституиращ манекен и фотомодел". Изпълнителката на "Пайнер" била алармирана за писанията от свои близки и изпаднала в шок, когато видяла за какво я набеждават в "Уикипедия". Андреа е убедена, че гаврата е сътворена от нейна колежка и се е заканила да отмъсти на извършителя. "Който е направил това, ще съжалява горко до края на живота си. Извършителят ще бъде открит и наказан лично от мен. Знам, че ми завиждате, че съм успяла, но има още какво да преглътнете.

Бъдете готови, обяви Андреа на личната си страница в Интернет. Тя отказва да коментира пред медиите скандала, но нейни близки съобщиха, че тя ще подаде жалба в ГДБОП и иска да се разследва гаврата срещу нея. Деянието се третира като клевета и уронване на престижа на певицата и затова кибер ченгетата като нищо ще се юрнат да търсят кой е написал долнопробното твърдение за Андреа. Междувременно пък тя си е нарочила няколко колежки за евентуални извършители и вече готви солено отмъщение. Магда и Есил Дюран били първите, които се обадили на Андреа , за да я уверят в невинността си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !