Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Дянков позлати Лили Иванова

отпечатай новината

29.10.2012 13:45 | Видян 3911 пъти | Гласували 1

Дянков позлати Лили Иванова

Любимата на финансовия министър Дянков, маскирана като негов съветник и шеф на КАБИНЕТА, уреди пълненето на залата на Лили Иванова. Хубавата Ирина е изкомандвала от държавната хазна да бъдат извадени 6000 лева, за да се изкупят стотици билети за изявата на примата в Арена Армеец през ноември, пише Супер 19'.

Видяла, че няма да успее да продаде достатъчно пропуски, Лили започнала офанзива чрез институции и крупни бизнесмени. Под заплахата да ги цитира като циции в някое тв интервю представители на властта и на олигархията зорлем вадели пачки и ги трупали за разтуха на подчинените си. Чиновниците от ведомства и фирми обаче недоволстват. На концерта няма да чуят дори 1 хит, след като и Щурче беше забранена за пеене от звездата

Така след композитора на Осъдени души Митко Щерев, на Панаири - Тончо Русев, на Детелини - Асен Гаргов и автора на Ветрове – Герасим, академик Найден Андреев също спря своя хит. Щурчето ще свири за други певици. А Лили ще трябва да изкара сред прозявки композициите на любимия си китарист Бисер.

След като заведе момичето си до Китай, уж че са в държавна командировка, а само билетите струват на хазната хиляди евро, сега Дянков отбеляза рождения ден на Ирина Велкова във Виетнам. Екзотичната дестинация, която след хазартния бос Васил Божков откриха петролния Митко Събев и други родни олигарси, е хит в родния елит. На Иринка й се искало да види приказната страна, прочута с уникални плажове и най-евтините и най-качествените ментета на Вюитон, Диор и Гучи в целия свят. 

Четиридневно посещение на вицепремиера маскира визитата, а новината за присъствието на хубавата Ирина бе разкрита от колегите от 168 часа. Реално двойката замина миналия вторник, а последния ден беше петък, което слято с уикенда дава близо седмица "за целувки и любов", издава Супер 19'.

Интересното е, че държавата беше оставена без кормчия,тъй като по същото време премиерът Борисов беше в Букурещ с другото си вице Цветанов на конференция на Европейската народна партия и продължи към Брюксел за Европейския съвет. Президентът Плевнелиев беше в Германия, откъдето отпраши за Израел. А вицето му Маргарита Попова след едномесечна пауза отново намери претекст да посети любимата си Италия. 

А в това време в България бедни стари и млади родопчани протестираха, че беше затворена болницата в Девин – една на три общини, и 14 души намериха смъртта си заради това. Майките протестираха за вдигане на помощта от държавата за отглеждането на децата им, което им се обясни, че нямало пари как да стане. Пенсионерите протестираха срещу полуиндексацията на пенсиите им догодина, след като се разбра, че по сметки на КНСБ реалните разходи на домакинствата само от септември 2009 г. до септември 2012 г. са се вдигнали не с 9, а с 18%. Националистите протестираха срещу циганската престъпност. ВЕИ секторът протестира, че със задна дата му наложиха 40% рязане на доходите. 

И други протестираха, но нямаше кой да чуе...

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !