Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Едрогърда бургазлийка напира да замести Златка

отпечатай новината

31.10.2012 09:45 | Видян 6471 пъти

Едрогърда бургазлийка напира да замести Златка

Сочната бургазлийка Златина Димитрова напира да седне на мястото на известната си съгражданка Златка Димитрова. Златина е една от фаворитките за титлата "Мис Плеймейт 2012" Златина, която феновете вече определят като полусестра на Златка Димитрова, заради съвпадението на имената им, води убедително в интернет гласуването за титлата.

 Другото общо между двете мацки, освен имената и града, е че са брюнетки и доста надарени. Мечтата на новата Златка да си отвори козметичен салон, да вечеря суши и да прави секс в джакузи.

Новият конкурс за "Мис Плеймейт" ще е след 3 седмици в Банско и за короната ще се борят 12 момичета. Най-голямата конкурентка на Златина за титлата ще несебърското Барби – Ивелина Евгениева, пише Блиц.

Рускосото изкушение, което спрягат за любовница на бизнесмена Йордан Динов, се пробва с неуспех в няколко конкурси за красота. През това лято обаче апетитната дама се добра до короната на "Мис Лошо момиче".

В тройката в предпочитанията на феновете в интернет е и екзотичната Гентиана Халити, която е една от най-вървежните дами в столицата, издава Блиц.

 Снимка: Playboy

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !