Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Тризначките откровени: Защо ни е да учим вишу?

отпечатай новината

05.11.2012 14:15 | Видян 3256 пъти

Тризначките откровени: Защо ни е да учим вишу?

"Ама за какво да учим вишу?! Златка като е завършила икономика, да не би сега да е счетоводителка? Всички я знаем колко й е акъла и как е взела дипломата. На тея години да си студент учене не трябва, само пара да имаш", заключиха по народному Вяра, Надежда и Любов.

Съквартирантите се съгласиха донякъде с тезата на благоевградчанките, но въпреки всичко изтъкнаха, че най-важното е образованието, пише  "Всеки ден".

В този ред на мисли Любов блесна пред всички, че досега трите са учили цели 13 години, което било повече от достатъчно. "Животът е истинският учител, ние колкото сме видели, другите няма да видят толкова, доде са живи", шляпаха с ръце и се пуйчеха в своя защита тризначките.

Те обаче така и не успяха да се сетят каква е специалността, която са завършили в средното си образование. "Технолог-плетачество ли, какво беше, ма Надо? След 12 клас взехме и още една година за средно специално. Поначало искахме да учим в музикалното — народно пеене, но не ни приеха заради един бизнесмен, който уредил детето си там и така за нас нямаше място", припомниха си ексцентричните перхидролки.

И макар да имат тапия само за плетачки, това по никакъв начин не спира сестрите да мечтаят за истинска реализация.

Най-големият им блян е да се снимат и трите в американски филм, като се заричат, че ако бъдат одобрени, веднага биха започнали с подготовката си по английски език.

Със спечелените от кино пари Вяра, Надежда и Любов щели да обикалят света като родните фолк звезди и да ходят на почивки в Дубай, Бора-Бора и Париж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !