Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Синът на Ламбо избяга в САЩ

отпечатай новината

06.11.2012 11:15 | Видян 2753 пъти

Синът на Ламбо избяга в САЩ

Синът на Ламбо избяга от България, научи ексклузивно „Всеки ден". Владимир Данаилов си събра багажа и се върна в Щатите. Той заряза тук и майка си, Ирен Кривошиева, и кучето Лили, с което влезе в Къщата на „ВИП Брадър" преди 2 месеца.

Владо се чувства зле от постоянните одумвания по негов адрес след скандалите в риалитито, твърдят близки до него хора. За това побързал да се скрие от клюкарите в Банкя, където живее с майка си. Той се поболял и загубил съня и от стрес, заради престоя в Къщата на шоуто и в САЩ се надява да се отърси от напрежението.

Много го е наранило и отношението на баща му, Стефан Данаилов, който отказва всякакъв контакт с Влади, след като по негова вина стана за смях пред цяла България. Младежът не можел да приеме, че актьорът не вдига телефона, когато му звъни, и дори заплашва, че ще се отрече от него официално.

До гуша му е дошла и омразата на законната половинка на Ламбо - Мария. И до днес на бащата и сина им се налага да крият срещите си, за да не я ядосат или разстроят, тъй като психиката й е много лабилна.  „Влади не може да понася, че след излизането му от Къщата хората се обръщат след него по улиците. Особено чувствителен е към критиките към учението и вярата си", твърдят хора, които го познават. Младежът не искал да се примири, че не е изпълнил мисията, в която е влязъл в шоуто - да привлече нови последователи на идеите си.

Америка е спасение за Владимир в момента. Това е страната, в която е израснал, и затова му липсва много. Там са и неговите приятели, и момичето, в което е влюбен - Виктория. Данаилов-младши се надявал, че криейки се зад океана, ще накара злите езици да го забравят и ще спре клюките за себе си. Според запознати обаче това бягство няма да е за дълго. Владимир бил убеден, че бъдещето му е тук, в България.

Смятал, след като се възстанови от преживените силни емоции, да се върне тук заедно с приятелката си Виктория. Мислел, че двамата могат да се заселят за постоянно в Банкя, където в момента живее Ирен, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !