Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Блатечки ревнувал Диляна Попова от Вергов

отпечатай новината

12.11.2012 10:30 | Видян 6250 пъти

Блатечки ревнувал  Диляна Попова от Вергов

Въпреки че още през лятото в отворено писмо до медиите Диляна Попова и Асен Блатечки обявиха, че „тайната връзка“ помежду им е търсеща скандала измислица, интересни неща се случват на снимачната площадка на новия български сериал Революция Z. „Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални“ бе категоричното заявление на чаровната Диляна и родния сексимвол Асен Блатечки.

Агенти на Супер 19' докладваха, че на снимачната площадка  на новата тв поредица се била разразила истинска буря, където двамата са герои в новия филм.

Според мълвата манекенката от Гулянци и лошото момче на родното кино до последно не знаели, че ще се налага да снимат общи сцени, тъй като в сериала тя е учителка по физика, а той зарибява тийнейджъри с дрога. Диляна и Блатечки разбрали, че ще снимат заедно в последния момент. Те нямало как да се откажат и с мъка стартирали снимките на филма. През цялото време Асен не спирал да загражда Диляна на терена, дори когато нямали общи снимки.

От неговото присъствие пък най-много се дразнел Юлиян Вергов, с когото имали още конфликт от времето на Стъклен Дом. Тогава избухнаха скандал кой колко хонорари взема. Блатечки бе един от най-скъпоплатените, докато Вергов бе орязан.

Именно това е и причината двамата да продължават да се недолюбват. Асен от една страна и имал много повече работа от колегата си, само преди седмица той започна да се снима в новия български филм Съдилището, а до края на годинта му предстоят още два филмови проекта.

Именно заради Диляна обстановката още повече се нажежила и Вергов надал вой, че се разконцентрира по време на работния процес. Блатечки пък гледал като облъчен към Диляна и пускал солени шеги, на които всички се смеели с глас. Манекенката умело флиртувала, но изобщо не показвала, че има интерес към актьора.

Според близки до синеоката хубавица, тя си има сериозно гадже и приемала Асен единствено като колега и приятел. Той обаче таял в себе си други намерения и се ядосвал, че новоизлюпената актриса не му обръща особено внимание.

Правотата на поговорката „клин клин избива“ за пореден път беше доказана на практика от Диляна, коментират в светските среди.  Красавицата успя да забрави Блатечки, намирайки си нов обект на чувствата.

Синеоката моделка от Гулянци се отказа от грешната любов с женения секс символ и от няколко месеца лети на крилете на щастието с непознат в публичните среди господин. Тя призна пред светско списание, че новата й връзка е прясна, но това не пречи да се хвали пред дружките си с нея.

Звездата от LOVE. NET обаче е категорична, че този път няма да бърза да си прави розови планове и докато нещата не навлязат в по-сериозен етап, няма да запознава официално гаджето с близките си.

Оскъдната информация, която Попова предоставяла на хората в обкръжението си, била, че новият й партньор е 30-годишен и се занимава с частен бизнес. По думите на манекенката любимият й разполагал с достатъчно средства. „Парите са важни, но не чак толкова. Главното е, че този човек е уникален за мен и ме успокоява страшно много“, разсъждавала философски госпожицата.

Напоследък брюнетката трябвало да закърпва сама бюджета си без да разчита на чужда помощ, както била свикнала през годините. Но пък новото й гадже щедро финансирало  дизайнерското й ателие за дрехи в центъра на София. Тъй като на крехките й плещи висели като камък и вноските по ипотеката на луксозното й жилище, новият любим и там помогнал с определени средства.

Още през лятото човек на Супер 19' бе засякъл  Диляна и новият и приятел да събират тен на родното Черноморие. Двамата се припичаха на плажа на популярния къмпинг Градина, а компания им правеха още неколцина младежи и девойки, сред които водещата на новото предаване на БНТ Падащи звезди- Яна Грудева.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !