Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Багата повърна върху Къци

отпечатай новината

15.11.2012 12:15 | Видян 3389 пъти | Гласували 1

Багата повърна върху Къци

Содом и Гомор. В това се превърна Къщата на "ВИЛ Брадър", след като Благой Иванов - Багата се натряска до безпаметност и се развилня като чудовищен ураган пред очите на всичките си съквартиранти.

С неконтролируемото си поведение и реакции Багата успя да шашардиса останалите звезди в шоуто, които не очакваха от толкова хрисимия до момента спортист да излезе такова чудовище.

След като пресуши по няколко чаши от всичкия наличен алкохол в Къщата - ракия, вино, водка и уиски, Багата се превърна в неуправляемо чудовище, пише Всеки ден.

След гавра на сексуална основа с уплашената до смърт Никол и крехкия като пиле Орлин алкохолизираният здравеняк изпотроши посудата и запрати холната масичка с ритник във въздуха.

С всяка минута обаче силите на Багата намаляваха и накрая се стигна до неизбежното за всеки натряскан до козирката човек -обилна и повсеместна повърня.

За жалост обаче Багата си намери жертва дори в това начинание. Къци Вапцаров отнесе най-много ефекта от изцепката, след като неконтролируемият спортист се издрайфа върху водещия. Кошмарната сцена се случи точно когато в пристъпа си на паника мистър "Невада" реши да се скрие и да спи във фитнеса.

Докато минаваше през хола със завивките си, Багата му препречи пътя, но вместо да му каже нещо, отвори уста и изля върху него напиращата отвътре каша.

Грозната ситуация умишлено не беше излъчена в ефира на Нова, за да не поставя в публично унижение както изтрезнелия вече Благой, така и смазания от невероятно гнусната случка Къци.

Скрити от зрителите останаха и кадрите, в които Багата припада в банята, трошейки още от инвентара на Къщата, научи Всеки ден.

Обърнатите мебели в хола също не станаха достояние на аудиторията. Добре осведомени източници обаче издадоха, че повръщането на самбиста не е било еднократно, а се е повторило няколко пъти, при това из всички помещения.

След буйстването си и похотливите нападения срещу Никол и Орлин Багата започнал да бълва повърнята си навред из Къщата, хвърляйки в още по-голям потрес виповете.

Единствената, която не  била изненадана от картинката, била бившата му изгора Златка. Тя обаче не пожелала да коментира виждала ли е такива неща преди и просто влязла  в обичайната си роля на слугиня, изчиствайки с парцал повърнята на любимия си мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !