Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Мъжът на Диана Любенова я разрева в ефир

отпечатай новината

16.11.2012 09:15 | Видян 3043 пъти

Мъжът на Диана Любенова я разрева в ефир

Актрисата Диана Любенова се разрева в ефира на bTV от обръщение към нея на съпруга ѝ Лес Уелдън в предаването "Преди обед".  Той разказа в детайли колко прекрасен момент за двамата бил раждането на дъщеря им София, пише Блиц.

Накрая Уелдън се обърна към Диана на български: Ти си перфектната жена за мен и най-добрата майка за дъщеря ни София, което накара съпругата да бърше сълзи от умиление. Продуцентът призна, че Диана е всичко добро в неговия живот и че си ляга и се събужда без никакво съмнение. тя е щедра и грижовна и много всеотдайна, хвали я Лес. Съпругът обаче признава, че имат и спорове. Разбира се, че се караме. Кой не се кара. Обикновено става въпрос за глупости, но след 15 минути всичко ни минава, казва той.

"Дъщеря ни е много будна и буйна, метнала се е на мен по характер", каза Любенова. Тя обаче едва ли ще се реши да има повече деца, пише още Блиц.

"Скоро ставам на 40 и едва ли ще имам енергията, каквато имат по-младите майки", признава актрисата . Съпругът ѝ също не искал да гледа повече бебета. Уелдън е на 52 години и има още една дъщеря-Хана, на 15 години, която е от първи брак в щатите. В момента София е на годинка и два месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !