Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Плашат Христо Сираков със смърт

отпечатай новината

26.11.2012 12:15 | Видян 2352 пъти

Плашат Христо Сираков със смърт

Бизнесменът Христо Сираков е бил заплашван със смърт, научи сензационно в. "Всеки ден". Сираков, който е известен с вкуса си към хубави жени и огромната колекция от знаменитости, минали през кревата му, потвърди пред наш репортер, че напоследък има сериозни проблеми.

"Да, заплашиха ме. Не мога да коментирам повече и не мога да ви разкажа, но не е никак приятно. Уведомил съм органите на реда, те трябва да си свършат работата, а не вестниците", заяви Ицо Стоте Манекенки пред репортер на "Всеки ден".

Според наши източници Сираков се изпокарал с негови бизнес партньори. Причината била няколко сделки с имоти, за които били използвани фалшиви документи. Става дума за земя в един от най-хубавите софийски квартали. Ако се вярва на клюката, Сираков изпържил партньори с над 500 000 евро. Сред завлечените имало и руснаци, които никак не си поплювали и се заканили, че ако не си върнат парите, ще създадат неприятности на родния милионер. Бизнесменът обаче отрича да има нещо общо с мръсната афера.

"Не сте разбрали правилно. Ще кажа само, че не става дума за лични, а за бизнес отношения. Набедили са ме в нещо, за което нямам никаква вина", каза лаконично той и добави, че все някога правдата ще възтържествува.

Заплахите обаче не са останали без последствия. Най-тежко е пострадал луксозният джип на Сираков, който бил напълно изпотрошен. „Колата е за скрап, не става за нищо", разказаха наши източници. Стоте манекенки обаче отрича. "Не са ми пипали колата, все още. Надявам се няма да се стигне дотам", загатна той.

Бизнесменът обаче е започнал да ходи със сериозна охрана заради заплахите, които получавал напоследък. От няколко дни 3 яки момчета го придружават навсякъде из София.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !