Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Саксофонист-виртуоз подпали хотел Кемпински

отпечатай новината

28.11.2012 13:15 | Видян 1922 пъти

Саксофонист-виртуоз подпали хотел Кемпински

Един от най-известните родни саксофонисти Сергей Сергеев, който е взривявал залите в чужбина с виртуозните си изпълнения, бе гранд изненадата за кръг от подбрани ВИП гости.

Той и още негови колеги бяха част от уникална клубна вечер "Джаз найт", която се проведе в  Интермецо лоби бар в Кемпински хотел Зографски София.

Докато Сергей изпълняваше популярни мелодии на саксофона си, барманите превърнаха бара в огнен букет от шотове и по този начин създадоха още по-зрелищна вечер.

Парти от подобен род се прави за първи път в България, като управата на хотела вече го превърна в традиция и всеки четвъртък от 21 часа, всеки почитател на музика в приятна атмосфера, DJ и изпълнение на саксофон може да се потопи в това вълнуващо клубно приключение.

Популярните мелодии, преливащите светлини и непринудената атмосфера правят обстановката още по-жива и динамична, докато гостите се наслаждават на умело приготвени коктейли и разнообразие от хапки.

Гледката към Японската градина, изключително красива във всеки сезон на годината, допълва усещането за модерен, уютен и приветлив клуб, който може да бъде описан само с една дума – изключителен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !