15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мис Силикон гола във ваната

Плеймейтката Михаела Стоичкова лъсна по яйца във ваната...

Мария Илиева празнува с над 450 фена във Варна

отпечатай новината

03.12.2012 16:30 | Видян 1241 пъти

Мария Илиева празнува с над 450 фена във Варна

Над 450 души посрещнаха заедно с Мария Илиева рождения й ден в клуб Planet във Варна в нощта на 30-ти ноември срещу 1-ви декември. Точно в полунощ феновете на певицата изпяха традиционното Happy Birthday, а празненството продължи до сутринта.

Участието в клуб Planet във Варна се оказа особено специално за Мария Илиева. Отрупана с цветя и подаръци, певицата сподели, че най-приятното посрещане на рожден ден е на сцената. С огромна благодарност към феновете си за обичта и енергията, с която я даряват, и след няколко биса, поп кралицата импровизирано излезе отново на сцената около час след финала на клубния си концерт и под нестихващите аплодисменти на развълнуваната публика изпълни няколко допълнителни песни.

Тази седмица Мария Илиева има още едно участие във Варна заедно с артистите на лейбъла Стерео стая Криста и B.O.Y.A.N. Тримата ще празнуват със студентите от ИУ-Варна във Зала 1 на Фестивалния комплекс на 05.12. от 19:00 ч.

Днес (03.12.) Мария Илиева ще зарадва феновете си в Монтана. С концерт на звездата в Драматичния театър от 18:00 ч. Монтана ще отбележи 121г. от обявяването на градския си статут.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !