Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бащата на Милянкова се поболя!

отпечатай новината

04.12.2012 16:45 | Видян 2843 пъти

Бащата на Милянкова се поболя!

"Бащата на племенницата ми Ирена Милянкова - Петър, не одобряваше връзката ѝ с Росен Чолев. Той е на легло от близо две години, здравето му е влошено. Подозирам, че тази ситуация ще му се отрази зле", това сподели с България днес известният живописец Кирил Батембергски. Той е вуйчо на актрисата и модел Ирена Милянкова, която е позната на зрителите като Съни от "Под прикритие".

Миналата седмица съпругът на актрисата - Росен Чолев, бе арестуван след мащабна акция в къщата им в столичния квартал Горна баня. Спецпрокуратурата го привлече като обвиняем за ръководене на престъпна група за сводничество и склоняване към проституция.

"Ударът по племенницата ми Ирена Милянкова и по цялото семейство е отчайващ. Това е такъв шамар за мен, че нямам думи да го опиша. Няколко дни преди арестите говорих последно с нея, всичко уж беше наред. Сега нямаме комуникация, защото телефоните им са иззети от полицаите", притеснено разказва художникът.

Ирена и Росен се запознали по времето, когато Чолев бил охрана на Жени Калканджиева. Тогава Милянкова била модел на "Визаж", пише България днес.

"Връзката между тях е много силна. Все пак имат 4 деца. Ирена ще остане до него, защото държи много на съпруга си", смята още вуйчо ѝ Кирил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !