Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Вихра на издръжка от сестра си

отпечатай новината

06.12.2012 13:00 | Видян 3552 пъти

Вихра на издръжка от сестра си

Водещата Вихра Петрова живее на ръба на мизерията през последните месеци. След като беше зарязана сама с дъщеря си Ава от неверния си мъж Иван Христов, брюнетката трябваше да се раздели с работата си в ТВ7, където беше лице на шоуто "Споделено с..".

За да не стигне финансовото дъно Вихра разчитала единствено на семейството си и най-вече на сестра си, която от години била гастарбайтерка в чужбина. Тя изпращала сума от няколкостотин евро всеки месец, за да може Вихра да покрива своите разходи. За тези на Ава се грижел Иван, който плащал издръжка от 2 хиляди лева на месец. Освен  на сестра си Вихра разчитала и на родителите си в материален план.

Макар, че хорицата били пенсионери в Харманли, баща ѝ събрал пари и ѝ купил нова кола. С нея водещата джиткала из софийските улици, след като през лятото Иван прибрал джипа, който ѝ подарил и го поверил на майка си Саша.

Самата Вихра обаче не се оплаквала от нелекото си положение. Отскоро тя станала съдружник в магазин за биопродукти и се надявала бизнесът да потръгне, пише Всеки ден.

"Аз съм човек, който може да живее и с малко. Съобразявам се с условията и гледам напред", лаконична била брюнетката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !