Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лиляна покрива порно компромати

отпечатай новината

25.07.2008 18:05 | Видян 31430 пъти | Гласували 13

Лиляна покрива порно компромати

След като в интернет лъснаха голите й снимки, бигбрадърката Лиляна прави всичко възможно скандалът и срамът от тях да изчезнат от живота й, пише Експрес. За целта пловдивчанката помолила фотографа, пред когото позира както майка я е родила – испанеца Луис дел Амо, да премахне галерията от порнографски кадри, подписани с истинските й имена – Лиляна Ангелова. Отделно, пред свои доверени, мацката опявала, че публикуването на материали без знанието и разрешението на автора се преследва от закона. Според нея било недопустимо кадрите да се използват така, а още повече да петнят името й.

След порно скандала около нея, тризначките Вяра, Надежда и Любов, с които Лили имаше сериозни пререкания, не пропуснаха да коментират случката още по-горещо: “Гузен негонен бяга, както имаше една приказка. Явно има нещо вярно в това, че ще се снима в порно продукция”, потриват доволно ръце сеирджийките от Благоевград.
 Лиляна в момента е в България, но преди това живееше около година в Испания с приятеля си Боби. С него обаче се разделиха неотдавна. В Мадрид местната хубавица свалила дрехите си пред фотографа Луис дел Амо, който освен че работи за модни списания, има и връзка в порно индустрията, като предлага подходящите за целта на известната компания Bang Bros. Според сведения заплащането за сцена при тях е между 5000 и 8000 долара.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !