Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Тризначките: За ВИПа сме си!

отпечатай новината

14.12.2012 19:00 | Видян 5670 пъти

Тризначките: За ВИПа сме си!

Според Вяра, Надежда и Любов, думата "тризнаци" не съществува в българския език - тя е измислена от Ники Кънчев. Te влязоха в Къщата в Нови Хан близо месец преди старта на Биг Брадър Ол Старс, в разгара на ВИП Брадър 2012. Трите демонстрираха лабилни нервни системи още в първите дни на престоя си в Къщата, като отказаха да участват в редица мисии, "за да не се изложат". Независимо от критиката по техен адрес, именно те спечелиха третия сезон на Биг Брадър.

Как се чувствате вече извън Къщата?
Ами мноого добре/в един глас/. Ние вътре наистина не играехме. Накрая просто искахме да си тръгнем. Нашето място беше във ВИП Брадър, не в Биг Брадър. Ние даже позвънихме в Изповедалнята и помолихме дали не можем да откажем участието си в Ол Старс, но имахме вече подписани договори. След участието си във ВИП изданието ни беше много хепи. За нас беше голяма чест да влезем в Къщата след Памела Андерсън и Иван Ласкин. После разбрахме на втория ден от Биг Брадър, че има някаква коалиция и някои от съквартирантите предварително са се срещали да си уговарят стратегии. Ние категорично отказахме да влизаме в тази завера. Според нас повечето съквартиранти си живеят още през 2006 година. А ние живеем в реалността. Отидохме просто на работа в Биг Брадър и си получихме тлъст хонорар. Влязохме вътре, за да позабавляваме народа и да си отидем после. Щом мислят, че им е интересно да се караш, ние им го дадохме.

А кой инициира тези заговори?
Сега навън разбрахме, че това е била Лили. А ние пък нея изобщо не я забелязахме в Къщата. Продуцентите искаха да съживят нафталина на наш гръб. Ние си мислехме, че ще заложат на някой нов, но не успяха. Заговорът вътре го коментираха и Миро, и Найден. Но на третия ден казаха: "Ние не участваме в тази игра мръсна, наречена "Изгони тризначките". Ама те си правят сметката грешно. Който вади нож, от нож  умира. Ние не сме отишли в това шоу да спечелим, а да се забавляваме. И като видяхме, че нещата започват да стават истерични, искахме да си тръгнем, но не можеше. Малко сме разочаровани от сценаристите, защото си мислехме, че всеки се е променил от предните сезони. Трябваше всеки индивидуално да изпъкне, да покажат кой как се е променил оттогава, на всеки интелектуалното ниво, умствения багаж, а го нямаше това и сме малко разочаровани. Ние си спечелихме с чиста игра, нямаше злоба и агресия.

Лили разкри ли пред вас, кое е тайното ѝ гадже?
Не, само, че много го обича и често пътували в Гърция. Ние ѝ пожелахме да има сватба и дете. Припомнихме ѝ, че тази година е годината на отплатата. Каквото си вършил, ти се връща. Никой не знаеше това от съквартирантите.

Има ли наистина любовни искри между Цеце и Боби?
Тя е влюбена в него, но като гледате Лиляна, сами може да прецените по какви жени си пада Борислав. Той иска златотърсачки, но не може да си ги позволи. Но иска и жена му да го издържа. Даже сме супер възмутени от това, което той ни сподели при една от мисиите ни. Майка му му била казала: „Сине,сине добре, че ни си курвар, че курвите щяха да ти изхарчат парите“. Направо сме потресени какъв диалог е имало между майка и син. Ние му казахме, че не може да стъпи и на малкия пръст на Лестер, който е красив, талантлив и възпитан. И е надраснал много себе си.  Боби реши да се напие безпаметно в Къщата, за да докаже, че е мъжкар. Обаче македонецът му скри шапката, защото доказа, че може да държи и на алкохол.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !