Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Кали призна, че има нов мъж

отпечатай новината

17.12.2012 11:15 | Видян 3018 пъти

Кали призна, че има нов мъж

Фолк изпълнителката Кали разкри, че най - накрая е намерила мъжа на своя живот. С настоящия си приятел се чувствала уверена и спокойна, както трябва да бъде всяка една жена. Поради тази причина допускала възможността един хубав ден двамата да се бракосъчетаят, въпреки че все още било твърде рано да се говори за подобно нещо. Тя допълва, че тази Коледа и Нова година за първи път няма да бъде по участия, а ще посвети празничното си настроение изцяло на своите две деца, пише Супер 19'.

Това решение взела още през миналогодишния декември, когато била супер ангажирана и нейните наследници много ѝ липсвали. Допълва, че един ден къща на храни, а после няма как да наваксаш пропуснатите моменти. Певицата разкри в тв интервю, че въпреки успехите си, не е започнала да се държи като някаква надута звезда, а си е останала напълно земен човек.

В последните години обаче малко ѝ останало да се предаде от пренапрежение, понеже едновременно се занимавала с пеене, учила Философия в СУ, започнала да води и тв предаване. Според клюката пък, бившия на фолк певицата, Антон Краус не се спирал от нощни вояжи по актуалните столични клубове. Негови приятели споделят, че той трудно преживявал раздялата с Кали и за момента гледал повече да се забавлява, отколкото да търси нова дама до сърцето си, пише още Супер 19'.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !