И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Мартина лъсна по гащи в ефир

отпечатай новината

19.12.2012 11:45 | Видян 4746 пъти

Мартина лъсна по гащи в ефир

Tоалетите им направо втрещиха водещия и той веднага направи забележка, ядосано стиснал зъби. Слави заяви, че другия път, когато ще се събличат, трябва да предупредят, за да се сложи червена точка, пише Всеки ден.

Същинският проблем за учиндолеца обаче бе не толкова видът на останалите балерини, а фактът, че сред голите танцьорки беше и Мартина. При това варненката се чекна соло на екрана и камерата снимаше само нея, като така цяла България опозна в подробности срамотиите й.

Варненката първо възседна ескалатора, където няколко пъти вдигна крака си така, че белите бикини едва скриха триъгълника й, а после направи няколко моста на сцената, за да се видят добре и задните й части.

В доста еротичния танц любимата на Слави развяваше анатомията си по-скоро като стриптийзьорка и движенията й притесниха дори музикантите от „Ку-ку бенд". Никой от тях не смееше да гледа към сцената и прелестите на любовницата на шефа. Това не остана незабелязано от Дългия, който е вдигнал лют скандал на "Магаданс" след края на снимките.

"Това бардак ли е или телевизинно предаване. Половината ви задници са навън", крещял Трифонов. Водещият е наредил балерините да се събличат най-много по боксерки, които да крият интимните им части. Прозрачните корсетчета и сутиените също са забранени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !