Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Годеницата на Владо Данаилов - милионерка

отпечатай новината

21.12.2012 11:00 | Видян 2301 пъти

Годеницата на Владо Данаилов - милионерка

Синът на Стефан Данаилов Владо може да се окаже и не чак толкова отдалечен от материалния свят, колкото самият той твърди. Пръдливият герой от шоуто "ВИП Брадър" всъщност е сгоден за милионерска дъщеря. Приятелката му, американката Виктория, с която той възнамерява да прекара живота си, е много богата наследница, научи Уикенд.

След като блесна на малкия екран заедно с майка си Ирен Кривошиева и изтормози до краен предел именития си татко, Владо Данаилов издигна в култ своеобразното си сектантство. Според неговите религиозни представи човек трябва да се откаже от материалното, да се посвети на Бог и да живее почти аскетски с дрехите, които носи на гърба си.

Пред зрителите на предаването синът на актьорите Стефан и Ирен нееднократно проповядваше, че неговата цел е себепознанието, не го интересува нищо комерсиално, а в тези си представи за живота той е намерил и вярна спътница в лицето на приятелката си. Данаилов-младши се похвали, че гаджето му Виктория напълно подкрепя тази вяра.

Американката е негова годеница, тъй като Владо вече е решил, че за него други жени повече няма да има.

Начинът му ма живот обаче привлече зрителския интерес и повдигна въпроса как точно синът на Ламбо възнамерява да се издържа.

След следването в САЩ той изобщо не е хващал работа, а както сам си призна — обича редовно да използва наркотици като марихуана и халюциногенни гъби. Честите му полети до Америка, за да може той и Виктория да посещават родителите й, също не са безплатни.

Отговорът на прелюбопитния въпрос от какво всъщност живее Данаилов дойде от приятелския му кръг в София. Дамата на сърцето му се оказа наследница на свръхзаможна републиканска фамилия от западна Вирджиния. Майката и бащата на Виктория са милионери, като на отминалите избори в САЩ са били и спонсори на конкурента на президента Барак Обама Мит Ромни, твърди източник на Уикенд.

Момичето никога не е било лишавано от нищо, дори сега, когато то е решило да споделя безгрижния и себеопознавателен живот на любимия си.

"Сега стана ли ви ясно кога може човек да парадира, че парите не го интересуват?", коментирате неприкрита язвителност от компанията на Владо.

Не толкова близките му познати са категорични, че Ламбовият син може да си позволи да не работи и хич да не го е грижа за оцеляването. Двамата с Виктория всъщност ходят където си поискат, макар родителите й да не са много съгласни с това безхаберие. Както стана ясно, момичето е било осиновено още като бебе от семейство, което дава мило и драго за детето си. Американката била презадоволена през целия си досегашен живот и в лицето на Владо видяла нещо различно, което поискала да има.

Двамата се срещат през 2009 г. в университета във Флорида и оттогава са неразделни. Дали годеницата му наистина вярва в религиозните прокламации на Данаилов, или просто се е увлякла по нетрадиционен за американското общество типаж, не е ясно.

Докато е с нея обаче, на Владо няма да му се налага да мисли за обичайни и досадни неща като ежедневното оцеляване, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !